Министър Васил Щонов очерта приоритетите в своето управление
"Въпреки, че мандатът на служебното правителство е кратък, ние можем да поставим основите за стабилизиране на страната". Това каза служебният министър на икономиката и енергетиката Васил Щонов при встъпването си в длъжност. Той очерта три основни акцента в предстоящата си работа.
19.08.2014
Агенцията за метрологичен надзор ще направи нова проверка на асансьорите в страната
По повод на инцидента вицепремиерът Екатерина Захриева разпореди извънредна проверка на всички асансьори в страната. Тя трябва да започне още днес, за да се гарантира сигурността при тяхната експлоатация.
12.08.2014
Констатации на Европейската комисия и Световната банка за българския енергиен сектор
Международният преглед на енергетиката бе направен по време на управлението на предишното служебно правителство през месец май 2013 г.
18.07.2014
МИЕ предлага за обществено обсъждане проект на Постановление за изменение и допълнение на нормативни актове на Министерския съвет
С проекта се предвижда промяна в Постановление № 197 на МС от 2.09.2013 г. за приемане на Устройствен правилник на Министерството на икономиката и енергетиката, с която се намалява щатната численост на персонала в Държавната агенция за метрологичен и технически надзор и Българския институт по ме ...
 
Сайт на Управляващия орган на ОП "Конкурентоспособност" - в нов прозорец
 
Контакти: София 1052 ул. "Славянска" 8 тел. центр.: +359 2 9407001 e-docs@mee.government.bg