Предстоящи събития
 
Европейски ден на предприемача 2017
 
10 октомври 2017

На 25 октомври 2017 г. в сградата на Представителството на ЕК в България, гр. София, ще се проведе 15-тия ежегоден форум за насърчаване на предприемачеството в България - „Европейски ден на предприемача 2017 г.“, който се провежда в рамките на Европейската седмица на МСП. Събитието се реализира благодарение съвместните усилия на Министерство на икономиката, Научноизследователския сектор на Софийския университет „Св. Климент Охридски” и Представителството на Европейската Комисия в България.

Тази година фокусът на Европейския ден на предприемача ще бъде върху добрите практики в предприемачеството и перспективите за неговото развитие, както и състоянието на предприемачеството в България и предизвикателствата, които членството ни в Европейския съюз поставя. Представители на финансови институции и на финансиращи програми ще направят преглед на актуалните възможности за подпомагане на предприемачеството, а стартиращи и напреднали предприемачи ще представят успешни практики – предприемачи, които са ориентирали изцяло или част от производството си за износ в ЕС, както и такива, които все още не са предприели тази стъпка и обмислят „излизането си“ на Европейския пазар. Ще бъде очертана и политиката в областта на патентите в ЕС.

Регистрация за участие можете да направите на следния интернет адрес:  http://ede.uni-sofia.bg/registration.htm, както и в деня на събитието.

Колеги, заповядайте!

 

Свързани документи
 
 
Пишете ни
Ресор Икономика: +359 2 940 7322
 
Оперативна програма Програма COSME 2014-2020
Контакти: София 1052 ул. "Славянска" 8 тел. центр.: +359 2 9407001 e-docs@mi.government.bg
Последвайте ни: Фейсбук Профил на Министерство на икономиката Туитър Профил на Министерство на икономиката