Заместник-министърът на икономиката Александър Манолев ще връчи наградите „Експортьор на годината“
 
07 декември 2018

Заместник-министърът на икономиката Александър Манолев ще участва в церемонията по връчване на наградите „Експортьор на годината“. Събитието ще се проведе в понеделник (10 декември 2018 г.), от 19.00 ч., в Софийската опера и балет.

За шеста поредна година сайтът exporter.bg ще връчи отличията “Експортьор на годината” – класация с фокус върху малките и средните компании – износители. Конкурсът акцентира върху постиженията на тези фирми в направленията: „Най-големи приходи от експорт през 2017 г.“, „Най-динамично развиваща се компания в експорта за 2017 г.“ и „Устойчивост на развитие“.

Освен трите големи приза, традиционно се отличават и компаниите с най-големи приходи от експорт в браншовете с най-висок дял в износа на малкия и средния бизнес: Металургия, Машиностроене, Минна и добивна индустрия, Фармация, Текстил, Транспорт и логистика, Храни и напитки, Парфюмерия и козметика.

Събитието се провежда под патронажа на Министерството на икономиката, а голямата награда за „Най-големи приходи от експорт през 2017 г.“ ще връчи зам.-министър Манолев.

отпечатай тази страница
 
 


Публикувай коментар

In nisl nibh, tempus eget adipiscing at, venenatis vel ligula! Aenean mattis elit ut est congue sagittis. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Оперативна програма BREXIT
Контакти: София 1052 ул. "Славянска" 8 тел. центр.: +359 2 9407001 e-docs@mi.government.bg
Последвайте ни: Фейсбук Профил на Министерство на икономиката Туитър Профил на Министерство на икономиката