Даниела Везиева пое поста служебен министър на икономиката
 
16 септември 2021

Новият служебен министър на икономиката Даниела Везиева встъпи в длъжност и прие поста от Кирил Петков на официална церемония в министерството днес.

„Щастлив съм, че президентът избра г-жа Везиева за министър на икономиката. С нея работихме през последните три месеца и аз й имам абсолютно доверие, че промяната, която заедно започнахме, ще бъде продължена“, заяви Петков. 
„Надявам се да оправдая доверието и отговорността за промяната, да се върнем към нормалността и онези принципи и ценности, които бяха позабравени през годините. Първите стъпки ще са следващите на всичко това, което ние започнахме“, каза министър Везиева. 

Тя посочи, че ще бъде направен анализ на това как евросредствата от последните 4 години са се отразили на житейския стандарт на българина. "Ще продължим проверките, които не са приключили в БАЕЗ и другите търговски дружества. Нашето желание е да наложим управление, което е базирано основно на законността и прозрачността“, подчерта Везиева.

отпечатай тази страница
 
 


Публикувай коментар

In nisl nibh, tempus eget adipiscing at, venenatis vel ligula! Aenean mattis elit ut est congue sagittis. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

 
 
Пишете ни
Тел.: +359 2 940 7322
 
Оперативна програма Заявяване на услуги по електронен път
Контакти: София 1052 ул. "Славянска" 8 тел. 02 940 7001   e-docs@mi.government.bg