Мениджър за един ден в Министерство на икономиката
 
17 ноември 2016

Министерство на икономиката участва за тринадесета поредна година в инициативата „Мениджър за един ден” на Джуниър Ачийвмънт България. Министърът на икономиката Божидар Лукарски посрещна трима млади лидери, които се включиха в работата на няколко дирекции в министерството. Министър Лукарски пожела на мениджърите за един ден успешна бъдеща реализация.

Работният процес на заместник-министъра на икономиката Любен Петров беше проследен от Памела Попова, студентката по икономика и управление с преподаване на английски език към Университета за национално и световно стопанство (УНСС). За Памела това е второ участие в инициативата на Джуниър Ачийвмънт България, като предходната година е била мениджър за един ден в Walltopia.

Каролина Дичева от Старопрестолна професионална гимназия по икономика пое поста директор на дирекция „Връзки с обществеността и протокол“. Каролина има опит в сферата на журналистиката като водещ на детско телевизионно предаване за български фолклор „Изворче“ в телевизионно студио „Евро фолк“ в гр. Велико Търново. Има множество отличия от национални и местни конкурси, сред които първо място в Иновационен лагер в Старопрестолна гимназия по икономика от Световната седмица по предприемачеството.

Възпитаничката на Професионална гимназия по икономика „Иван Илиев“, гр. Благоевград, Анета Ибришимова зае поста Парламентарен секретар за един ден. Анета владее английски и френски, има няколко сертификата за успешно представяне от различни конкурси, сред които са участията й в Програма „Еразъм +“ и проект „I learn. I know. I can“.

отпечатай тази страница
 
 


Публикувай коментар

In nisl nibh, tempus eget adipiscing at, venenatis vel ligula! Aenean mattis elit ut est congue sagittis. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Оперативна програма Заявяване на услуги по електронен път
Контакти: София 1052 ул. "Славянска" 8 тел. центр.: +359 2 9407001 e-docs@mi.government.bg
Последвайте ни: Фейсбук Профил на Министерство на икономиката YouTube Министерство на икономиката