Министър Лукарски откри петата среща на Софийския форум по конкуренция
 
13 ноември 2014

Министърът на икономиката Божидар Лукарски поздрави участниците в петата среща на Софийския форум по конкуренция. "Форумът се превръща в традиция. За кратък период от време той се утвърди като платформа за сътрудничество и обмяна на опит между органите по конкуренция от балканския регион".  Това каза министър Лукарски пред  организаторите и участниците по време на откриването на конференцията днес в хотел Шератон. Той подчерта, че и занапред ще разчита на  партньорството между Конференцията на ООН за търговия и развитие (УНКТАД) и българската Комисия за защита на конкуренцията. "Уверен съм, че това партньорство е много полезно за всички участващи страни", допълни още министърът.

"Бих искал да уверя основателите на Софийския проект за конкуренция, че Министерството на икономиката напълно подкрепя тази важна инициатива и е готово да й окаже помощ по всякакъв начин", каза още по време на форума министър Лукарски.

Убеден съм, че  тази среща днес ще даде възможност на всички участници да обсъдят  техните общи цели и да се стигне до разумни решения, заключи министър Лукарски.

 

отпечатай тази страница
 
 


Публикувай коментар

In nisl nibh, tempus eget adipiscing at, venenatis vel ligula! Aenean mattis elit ut est congue sagittis. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

 
 
Пишете ни
Тел.: +359 2 940 7322
 
Оперативна програма Заявяване на услуги по електронен път
Контакти: София 1052 ул. "Славянска" 8 тел. 02 940 7001   e-docs@mi.government.bg