Министър Лукарски ще открие две изложения и форум за енергийна ефективност в Интер Експо Център
 
04 април 2016

Министърът на икономиката Божидар Лукарски ще открие изложенията MachTech&InnoTech Expo и BulControla в Интер Експо Център. MachTech&InnoTech Expo е специализирано в сферата на индустриалните машини и оборудване, а BulControla включва лабораторна и контролно-измервателна апаратура.

Официалното откриване на изложенията ще се състои на 5 април 2016 г. /вторник/ от 11:00 ч. в главното фоайе на Интер Експо Център. В рамките на събитието ще се проведе и церемония по връчване на годишните награди на Националната браншова организация за електрическа мобилност ИКЕМ, където министър Лукарски ще отличи победителя в категория за принос към Науката и образованието в Електрическата мобилност за 2015 г.

По-рано през деня, от 10.00 ч. в зала „Мусала“, Интер Експо Център министър Лукарски ще открие Форум за енергийна ефективност и интелигентни  градове, организирана от Виа Експо.

 

Колеги, заповядайте!

отпечатай тази страница
 
 


Публикувай коментар

In nisl nibh, tempus eget adipiscing at, venenatis vel ligula! Aenean mattis elit ut est congue sagittis. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Оперативна програма Заявяване на услуги по електронен път
Контакти: София 1052 ул. "Славянска" 8 тел. центр.: +359 2 9407001 e-docs@mi.government.bg
Последвайте ни: Фейсбук Профил на Министерство на икономиката Туитър Профил на Министерство на икономиката