Министър Лукарски ще представи взето решение за сключване на допълнителни договори по процедура „Подобряване на производствения капацитет в МСП“ по ОПИК
 
19 април 2016

Министърът на икономиката Божидар Лукарски ще представи взето решение за сключване на допълнителни договори за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по процедура „Подобряване на производствения капацитет в МСП“ на Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020.

Решението е резултат от проведена съгласувателна процедура на Комитета за наблюдение на ОПИК. То предвижда предоставяне на безвъзмездна финансова помощ за успешно преминали оценката проектни предложения по първи и трети краен срок на процедурата, за които не е достигнало финансиране и са включени в резервен списък. Необходимо условие е тези проекти да имат и определен брой точки.

Пресконференцията ще се проведе на 20 април 2016 г., от 13.00 часа, в Голяма зала в сградата на Министерство на икономиката на ул. „Славянска“ №8.

Участие в пресконференцията ще вземат още Ивелина Пенева, главен директор на Главна дирекция „Европейски фондове за конкурентоспособност“ и Калин Маринов, заместник-главен директор на Главна дирекция „Европейски фондове за конкурентоспособност“.

Колеги, заповядайте!

отпечатай тази страница
 
 


Публикувай коментар

In nisl nibh, tempus eget adipiscing at, venenatis vel ligula! Aenean mattis elit ut est congue sagittis. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

 
Пишете ни
Ресор Икономика: +359 2 940 7322
 
Оперативна програма Заявяване на услуги по електронен път
Контакти: София 1052 ул. "Славянска" 8 тел. центр.: +359 2 9407001 e-docs@mi.government.bg
Последвайте ни: Фейсбук Профил на Министерство на икономиката Туитър Профил на Министерство на икономиката