Министър Лукарски заминава на работно посещение в Лондон
 
16 април 2016

Министърът на икономиката Божидар Лукарски заминава на работно посещение във Великобритания. На 17 април министърът ще участва в откриването и ще посети националния щанд на България на Международното търговско изложение “Natural and Organic Products Europe 2016” в Лондон, на който 12 български предприятия представят свои биопродукти. Това е най-голямото търговско изложение за натурални продукти в Европа. В тазгодишното му издание участват над 600 фирми от 78 държави.

На 18 април министър Лукарски ще представи възможностите за инвестиции и бизнес в България пред компании от Лондонското сити по покана на Джеръми Браун, специален представител за ЕС на Корпорацията на Лондонското сити. След това министърът ще има среща и с Баронеса Люси Невил-Ролф, министър по европейските въпроси и интелектуалната собственост в Департамента по бизнес, иновации и професионални умения. Също така министър Лукарски ще се срещне с Кери Халард, изпълнителен директор на Британската и европейската асоциация по аутсорсинг, с който, заедно с председателя на Българската асоциация по аутсорсинг Стефан Бумов, ще обсъдят домакинството на България на годишната конференция на асоциацията. Министърът ще има срещи и в Камарата на общините на Великобритания.

отпечатай тази страница
 
 


Публикувай коментар

In nisl nibh, tempus eget adipiscing at, venenatis vel ligula! Aenean mattis elit ut est congue sagittis. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Оперативна програма Заявяване на услуги по електронен път
Контакти: София 1052 ул. "Славянска" 8 тел. центр.: +359 2 9407001 e-docs@mi.government.bg
Последвайте ни: Фейсбук Профил на Министерство на икономиката Туитър Профил на Министерство на икономиката