Министър Никола Стоянов ще проведе Годишна среща с икономическите съветници в Службите по търговско-икономическите въпроси
 
22 август 2022

Министърът на икономиката и индустрията Никола Стоянов ще проведе Годишна среща  на икономическите съветници в Службите по търговско-икономическите въпроси. В събитието ще участват и министърът на иновациите и растежа Александър Пулев, и зам.-министърът на туризма проф. Мариела Модева.

В дискусиите ще се включат представители на работодателските и синдикалните организации, както и на Националното сдружение на общините в Република България.

Събитието ще се проведе на 23 август 2022 г. (вторник) в Националния дворец на културата (НДК), вход А3, зала №10, (8-ми етаж). Регистрацията е от 9:30 ч.

Медиите ще имат възможност да присъстват на официалното откриване на форума. След това форматът на срещата ще бъде затворен.

отпечатай тази страница
 
 


Публикувай коментар

In nisl nibh, tempus eget adipiscing at, venenatis vel ligula! Aenean mattis elit ut est congue sagittis. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Оперативна програма Заявяване на услуги по електронен път
Контакти: София 1052 ул. "Славянска" 8 тел. 02 940 7001   e-docs@mi.government.bg