Предстоящ семинар за запознаване с възможностите на електронния портал "Достъп до пазари" (Access to Markets)
 
14 април 2021

На 28 април 2021г. от 9 до 13 часа (българско време) ще се състои дистанционен семинар, които има за цел запознаване с възможностите и практическото използване на електронния портал „Достъп до пазари“ (Access2Markets), съдържащ информация за условията за износ/внос в множество трети страни и Европейския съюз.

Семинарът ще се проведе на български език и е предназначен преди всичко за българските бизнес организации и предприятия. Участието е безплатно.

Необходима е предварителна регистрация, която следва да бъде направена на адрес https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/Access2Markets_Workshop_Registration_210428

Преди семинара, на регистрираните лица ще бъде изпратен линк за връзка чрез платформата WebEx.

Технически изисквания за осъществяване на достъпа чрез платформата WebEx: наличие на компютър, свързан с Интернет и подходящ браузър.

Считаме, че участието в това събитие ще бъде полезно, както за представители на браншовите организации, така и за всички български компании (особено малки и средни предприятия), които осъществяват или желаят да осъществяват в бъдеще външнотърговска дейност. Препоръчваме всички заинтересовани лица да се регистрират и да участват на семинара.

При необходимост от допълнителна информация, моля не се колебайте да се свържете с нас на следния адрес trade-instruments@mi.government.bg.

 

Кратка информация за съдържанието на електронния портал "Достъп до пазари" (Access to Markets) е публикувана ТУК.

отпечатай тази страница
 
 


Публикувай коментар

In nisl nibh, tempus eget adipiscing at, venenatis vel ligula! Aenean mattis elit ut est congue sagittis. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Оперативна програма Заявяване на услуги по електронен път
Контакти: София 1052 ул. "Славянска" 8 тел. центр.: +359 2 9407001 e-docs@mi.government.bg
Последвайте ни: Фейсбук Профил на Министерство на икономиката YouTube Министерство на икономиката