Проект на Наредба за осигуряване на здравословни и безопасни условия на труд в черната и цветната металургия
 
12 ноември 2021

Предложеният проект на нормативен акт е изготвен, за да отговори на необходимостта от ново законодателство в областта на здравословните и безопасните условия на труд в черната и цветната металургия.

 

С тази наредба се определят изискванията за осигуряване на здравословни и безопасни условия на труд при производството на черни, цветни и благородни метали от първични и вторични суровини и тяхното обработване чрез пластична деформация (валцуване, пресуване, изтегляне) до продукти и изделия.

 

Наредбата се прилага във всички предприятия и места, където се осъществява трудова дейност съгласно Закона за здравословни и безопасни условия на труд и се извършва производство и обработване чрез пластична деформация на метали.

 

Проектът на наредба можете да видите ТУК.

 

Проектът на мотиви можете да видите ТУК.

 

На заинтересованите лица се предоставя 30-дневен срок (до 12.12.2021г.) за предложения и становища по проекта на Наредба за осигуряване на здравословни и безопасни условия на труд в черната и цветната металургия, като същите следва да се изпращат на електронен адрес: d.varoshanova@mi.government.bg

отпечатай тази страница
 
 


Публикувай коментар

In nisl nibh, tempus eget adipiscing at, venenatis vel ligula! Aenean mattis elit ut est congue sagittis. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Свързани документи
 
 
 
Пишете ни
Ресор Икономика: +359 2 940 7322
 
Оперативна програма Заявяване на услуги по електронен път
Контакти: София 1052 ул. "Славянска" 8 тел. центр.: +359 2 9407001 e-docs@mi.government.bg
Последвайте ни: Фейсбук Профил на Министерство на икономиката YouTube Министерство на икономиката