Списък на язовири, за които има сключени договори за ремонт и реконструкция през 2018/2019 г.
 
04 декември 2019

Министерство на икономикапа предоставя пълен Списък на язовири, за които има сключени договори за ремонт и реконструкция през 2018/2019 г.

В допълнение съобщаваме, че:

1. Стойността на предвидените ремонтно-възстановителни работи за язовирна стена „До село“, Община Камено, Област Бургас е в размер на 1 967 156 лв без ДДС. Направени са временни пътища и рампа за слизане за достъп до язовирната стена. Започната е работа по преливник, бързоток и енергогасител. Почистен е сухият откос на стената от храстова и дървесна растителност. Започнато е възстановяването на короната на язовирната стена. Направен е водостокът под пътя. Стойността на извършените дейности до момента възлиза на стойност 437 000 лв без ДДС.

2. Стойността на предвидените ремонтно-възстановителни работи за язовирна стена „Мънгови ливади“, Община Хисаря, Област Пловдив е в размер на 2 651 085 лв без ДДС. Направни са временни пътища и рампа за слизане за достъп до язовирната стена. Изпълнени са входната и изходната шахта и е възстановен основният изпускател. Почистен е сухият откос на стената от храстова и дървесна растителност. Почистен е моркият откос, възстановен е наклонът и каменната броня. Извършено е почистване в зоната, непосредствено зад стената и реката в участък 500 м след язовирната стена от водна, храстова и дървесна растителност. Стойността на извършените дейности до момента възлиза на стойност 1 050 000 лв без ДДС.

3. Стойността на предвидените ремонтно-възстановителни работи за язовирна стена „Дорука 2“, Община Асеновград, Област Пловдив е в размер на 1 699 426 лв без ДДС. Направни са временни пътища и рампа за слизане за достъп до язовирната стена. Започната е работа по възстановяването на преливника. Извършено е почистване в зоната непосредствено зад стената и реката в участък 500 м след язовирната стена от водна, храстова и дървесна растителност. Стойността на извършените дейности до момента възлиза на стойност 350 000 лв без ДДС.

4. Стойността на предвидените ремонтно-възстановителни работи за язовирна стена „Конска“, Община Брезник, Област Перник е в размер на 1 813 862 лв без ДДС. Направни са временни пътища и рампа за слизане за достъп до язовирната стена. Изпълнени са входната и изходната шахта и е възстановен основният изпускател. Почистен е сухият откос на стената от храстова и дървесна растителност. Извършено е почистване в зоната непосредствено зад стената и реката в участък 500 м след язовирната стена от водна, храстова и дървесна растителност. Стойността на извършените дейности до момента възлиза на стойност 560 000 лв без ДДС.

5. Стойността на предвидените ремонтно-възстановителни работи за язовирна стена „Баня 3“, Община Панагюрище, Област Пазарджик е в размер на 1 528 057 лв без ДДС. Почистен е сухият откос на стената от храстова и дървесна растителност. Извършено е почистване в зоната непосредствено зад стената и реката в участък 500 м след язовирната стена от водна, храстова и дървесна растителност. Стойността на извършените дейности до момента възлиза на стойност 41 000 лв без ДДС.

6. Стойността на предвидените ремонтно-възстановителни работи за язовирна стена „Панагюрище 1“, Община Панагюрище, Област Пазарджик е в размер на 3 058 576 лв без ДДС. Почистен е сухият откос на стената от храстова и дървесна растителност. Извършено е почистване в зоната непосредствено зад стената и реката в участък 500 м след язовирната стена от водна, храстова и дървесна растителност. Стойността на извършените дейности до момента възлиза на стойност 76 500 лв без ДДС.

7. Стойността на предвидените ремонтно-възстановителни работи за язовирна стена „Пазар дере“, Община Угърчин, Област Ловеч е в размер на 2 550 611 лв без ДДС. Започната е работа по възстановяването на преливника. Почистен е сухият откос на стената от храстова и дървесна растителност. Извършено е почистване в зоната непосредствено зад стената и реката в участък 500 м след язовирната стена от водна, храстова и дървесна растителност.

отпечатай тази страница
 
 


Публикувай коментар

In nisl nibh, tempus eget adipiscing at, venenatis vel ligula! Aenean mattis elit ut est congue sagittis. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Свързани документи
 
 
Предстоящи събития
Пишете ни
Ресор Икономика: +359 2 940 7322
 
Оперативна програма Заявяване на услуги по електронен път
Контакти: София 1052 ул. "Славянска" 8 тел. центр.: +359 2 9407001 e-docs@mi.government.bg
Последвайте ни: Фейсбук Профил на Министерство на икономиката Туитър Профил на Министерство на икономиката