Зам.-министър Везиева връчи награда на БФБЛ за отговорен бизнес
 
26 февруари 2015

Заместник-министърът на икономиката Даниела Везиева връчи приз в категория "Маркетинг, свързан с кауза“ на Годишните награди за отговорен бизнес, организирани от  Българския форум на бизнес лидерите/БФБЛ/ за 12-та поредна година. Зам.-министър Везиева  отличи кампаниите на  „Ейвън Козметикс България“ -„Говори открито срещу домашното насилие”, класирана на първо място в конкурса. Тя връчи и призовете на класираните на второ място в категорията "Маркетинг, свързан с кауза“ - "ЕКО България“- с проекта „Заедно”, както и на третите - "Дженерали България“ за кампанията „Сигурен дом за нашите деца“.

„Над десетгодишната традиция за връчване на награди за отговорен бизнес е атестация за сериозното желание на бизнеса да инвестира в обществени каузи“, заяви зам.министърът на икономиката. Тя изтъкна заслугите на БФБЛ  за налагането на тази открита платформа, чрез връчването на наградите,  за споделяне на добрите практики в полза на обществото. „Да правиш добро и да го налагаш като поведение, отличава ценностния човек. Ще работим заедно и занапред, за да наблюдаваме още по-голям ръст в усилията на бизнеса в областта на отговорността към обществото“, обяви Везиева.

77 проекта на 55 компании участваха в най-престижния конкурс в областта на корпоративната социална отговорност в България. Победителите и финалистите в останалите категории  получиха наградите си от президента на Република България Росен Плевнелиев, заместник-кмета на София Дончо Барбалов, заместник-министъра на околната среда и водите Павел Гуджеров, заместник-министъра на труда и социалната политика Гълъб Донев, и.д. посланика на Великобритания Сара Райли и председателя на БФБЛ Ираван Хира.

отпечатай тази страница
 
 


Публикувай коментар

In nisl nibh, tempus eget adipiscing at, venenatis vel ligula! Aenean mattis elit ut est congue sagittis. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Оперативна програма Заявяване на услуги по електронен път
Контакти: София 1052 ул. "Славянска" 8 тел. центр.: +359 2 9407001 e-docs@mi.government.bg
Последвайте ни: Фейсбук Профил на Министерство на икономиката YouTube Министерство на икономиката