Заместник-министър Даниела Везиева ще открие временен офис на Комисията за защита на потребителите в Каварна
 
25 юни 2015

Заместник-министърът на икономиката Даниела Везиева ще открие официално временен офис на Комисията за защита на потребителите (КЗП) в Каварна за сезона Лято`2015.

Събитието ще се състои на 26 юни /петък/ от 18.00ч. в Каварна в присъствието на, председателя на КЗП Димитър Маргаритов и Константин Арабаджиев – член на Комисията. Приемната ще функционира на площада пред Община Каварна. В нея в продължение на седмица гражданите ще могат да получат информационни материали за правата си като потребители на стоки и услуги, да се консултират с експерт по конкретен казус, както и да подадат жалба за нарушения в магазини или туристически обекти.

Мястото и периодът на работа на откритата временна приемна на КЗП са избрани във връзка с провеждането на "Каварна рок фест`2015" (26-28 юни), за който се очаква по традиция да пристигнат много хора от цялата страна, включително и от чужбина. През летния сезон за други периоди ще бъдат разкривани временни офиси на контролния орган и в Китен, Царево и Обзор.

отпечатай тази страница
 
 


Публикувай коментар

In nisl nibh, tempus eget adipiscing at, venenatis vel ligula! Aenean mattis elit ut est congue sagittis. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Оперативна програма Заявяване на услуги по електронен път
Контакти: София 1052 ул. "Славянска" 8 тел. центр.: +359 2 9407001 e-docs@mi.government.bg
Последвайте ни: Фейсбук Профил на Министерство на икономиката YouTube Министерство на икономиката