Заместник-министър Любен Петров посети снимачната площадка на филмовата продукция на Боливуд в София
 
25 юни 2015

Заместник-министър Любен Петров посети снимачната площадка на филмовата продукция на Боливуд в София днес. Той бе посрещнат от директора на индийската компания Натарадажан Рамджи, който му благодари за съдействието при организацията на снимките в България и му представи снимачния процес. Заместник-министър Петров разговаря с главния актьор Шарук Кхан, който е в топ 3 на най-богатите и влиятелни актьори в света и е известен като "Краля на Боливуд" и с Каджол, която му партнира във филма. Индийските актьори споделиха прекрасни впечатления от България и изразиха удоволствие от работата си у нас.

Снимките на най-мащабния боливудски проект, реализиран в Европа, ще продължат около 50 дни. Тази продукция се осъществява в България в тясно сътрудничество със Службата по търговско-икономическите въпроси в Делхи, Индия и Министерство на икономиката.

отпечатай тази страница
 
 


Публикувай коментар

In nisl nibh, tempus eget adipiscing at, venenatis vel ligula! Aenean mattis elit ut est congue sagittis. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Оперативна програма Заявяване на услуги по електронен път
Контакти: София 1052 ул. "Славянска" 8 тел. центр.: +359 2 9407001 e-docs@mi.government.bg
Последвайте ни: Фейсбук Профил на Министерство на икономиката YouTube Министерство на икономиката