Европейски ден на предприемача 2015 – „Предприемачество и наука – интелигентен растеж” 15 – 16 октомври 2015 г.
 

Европейският ден на предприемача е инициатива, която има сериозни традиции в Обединена Европа и има за цел да популяризира успешни модели за създаване и развитие на нови предприятия.

Представителството на Европейската Комисия в България, Министерство на икономиката и НИС на СУ „Св. Климент Охридски” имат удоволствието да Ви поканят на 13-тия ежегоден форум за насърчаване на предприемачеството в България – Европейски ден на предприемача 2015 г., провеждащ се в рамките на Европейската седмица на МСП. Тази година форумът ще се състои на 15-ти и 16-ти октомври 2015г., в Интер Експо Център, гр. София, като темата на събитието ще бъде: "ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО И НАУКА – ИНТЕЛИГЕНТЕН РАСТЕЖ".

По традиция, събитието ще събере на едно място представители на бизнеса, администрацията, научните среди и инвестиционните фондове. По време на събитието, свои панели ще имат: София Техно-Парк, Клуба за управление на знания и иновации (КУЗИС), Съвета по иновации и енергийна и енергийна ефективност при Българска търговско-промишлена палата, Министерство на икономиката, Двустранната търговска камара България-Румъния, СУ „Св. Климент Охридски”, представители на малкия и средния бизнес и др. За участие са поканени министри, представители на Европейската комисия, държавните институции, бизнес асоциации и камари, неправителствени организации, академичната общност и други организации, които имат отношение към развитието на предприемачеството в условията на Единния пазар.

Регистрация за участие можете да направите на следния интернет адрес: http://ede.uni-sofia.bg/registration.htm в срок до 12 октомври 2015 г., както и в деня на събитието.

отпечатай тази страница
 
 


Публикувай коментар

In nisl nibh, tempus eget adipiscing at, venenatis vel ligula! Aenean mattis elit ut est congue sagittis. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

 
Пишете ни
Министерство на икономиката и индустрията
ул. "Славянска" № 8
ЕИК 177549105
Тел.: +359 2 940 7001

факс: +359 2 9872190; 02 9819970
 
Оперативна програма Заявяване на услуги по електронен път
Контакти: София 1052 ул. "Славянска" 8 тел. 02 940 7001   e-docs@mi.government.bg