Отворена процедура на Европейската комисия за набиране на "независими експерти" за целите на Европейския фонд за отбрана за 2021 г.
 

Европейската комисия обявява процедура за подбор на "независими експерти", които да подпомагат дейсността й по извършване на техническа оценка и оценка за съответствие на подадените от кандидатите проектни предложения по Работната програма на EDF за 2021 г. с етичните изисквания и бюджетните параметри на програмата.

Кандидатите трябва да притежават професионален опит и експертиза при разработването на отбранителни продукти и технологии или управлението на проекти и програми за развитие на отбранителни способности в национален, европейски и/или НАТО контекст в някое от следните направления: биотехнологии, киберсигурност, космос, дигитална трансформация, енергийна устойчивост и екологичен преход, въздушен, сухопътен, морски бой, противоракетна отбрана, симулации и обучения и др.

Кандидатите за "независими експерти" трябва да притежават съшо така валидно разрешение за достъп до класифицирана информация.

Процедура за кандидатстване:

В срок до края на мес. октомври т.г. заинтересованите лица следва да се регистрират на "Funding & Tenders Portal" и да заявят интерес, като изпратят имейл с автобиография на адрес ec-edf-experts@ec.europa.eu, в който да посочат регистрационния си номер.

Повече информация относно процедурата и условията за кандидатстване можете да намерите тук.

отпечатай тази страница
 
 


Публикувай коментар

In nisl nibh, tempus eget adipiscing at, venenatis vel ligula! Aenean mattis elit ut est congue sagittis. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Свързани документи
 
 
 
Пишете ни
Министерство на икономиката
ул. "Славянска" № 8
ЕИК предстои
тел. централа: +359 2 940 7001

факс: +359 2 9872190; 02 9819970
 
Оперативна програма Заявяване на услуги по електронен път
Контакти: София 1052 ул. "Славянска" 8 тел. центр.: +359 2 9407001 e-docs@mi.government.bg