Указания и таблици за предоставяне на данни за износ, внос и трансфер на продукти, свързани с отбраната
 

  Указания и таблици за предоставяне на данни за износ, внос и трансфер на продукти, свързани с отбраната

  1. Моля внимателно прочетете указанията, използвайте актуалните таблици и не променяйте форматите на таблиците! - Указания за предоставяне на отчети

  2. Таблици за отчитане на данни по Регистъра на ООН за конвенционалните оръжия, Документа на ОССЕ и Васенаарската договореност за осъществен износ-трансфер и внос-трансфер - на годишна база (Приложение 1 и Приложение 2) - Arms Register_Annual_17.xls.

  3. Таблици за отчет на износа на продукти, свързани с отбраната, за доклада на ЕС - на годишна база (Приложение 3) - Annual Template Export EU_2017.xls.

  4. Таблици за отчет на износа на продукти, свързани с отбраната, за националния доклад - на годишна база (Приложение 4) - Annual Template Export BG_2017.xls.

  5. Таблици за отчет на вноса на продукти, свързани с отбраната, за националния доклад - на годишна база (Приложение 5) - Annual Template Import BG_2017.xls.

  6. Таблици за отчет на осъществен износ на продукти, свързани с отбраната, за страни, неучастващи във Васенаарската договореност по приетите от режима категории - на полугодие (Приложение 6) - Arms Register_Semi-Annual_17.xls.


  СРОКОВЕ!
  За годишните отчети в срок до 15-то число на месец февруари през следващата календарна година и за отчетите на полугодие в срок до 31-во число на месец юли през текущата календарна година.


  Моля да обърнете внимание на достоверността на информацията, особено по отношение на класификацията на изделията по категориите на съответните международни организации и режими.

   Моля  да обърнете внимание на достоверността на информацията, особено по отношение на класификацията на изделията по категориите на съответните международни организации и режими.

   отпечатай тази страница
    
    


   Публикувай коментар

   In nisl nibh, tempus eget adipiscing at, venenatis vel ligula! Aenean mattis elit ut est congue sagittis. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

    
    
   Пишете ни
   Министерство на икономиката
   ул. "Славянска" № 8
   ЕИК 176789453
   тел. централа: +359 2 940 7001

   факс: +359 2 9872190; 02 9819970
    
   Оперативна програма Заявяване на услуги по електронен път
   Контакти: София 1052 ул. "Славянска" 8 тел. центр.: +359 2 9407001 e-docs@mi.government.bg
   Последвайте ни: Фейсбук Профил на Министерство на икономиката Туитър Профил на Министерство на икономиката