Loading...

Известие за намерение за покана за международен търг на НАТО за доставка на мебели и оборудване за щабквартирите на силите за развръщане на НАТО

Дата на обявяване: 20.12.2013

Министерството на икономиката и енергетиката на основание чл. 23 от Наредбата за условията и реда за допускане на български физически или юридически лица до участие в международни процедури на Организацията на Северноатлантическия договор (НАТО) информира, че Агенцията на НАТО за поддръжка (NSPA) организира търг по проект 5Q27012-00 от Пакет способности CP 5A0156 за доставка на мебели и оборудване за нуждите на четирите щабквартири на силите за развръщане на НАТО (общо 2000 човека). Предмет на тръжната процедура е доставката на: обзавеждане за спални помещения (двуетажни и единични легла, матраци, нощни лампи, шкафчета, възглавници, спално бельо и завивки), офис мебели и оборудване (сгъваеми столове, бюра, настолни лампи, закачалки за дрехи, шкафове, машини за унищожаване на хартия), оборудване за конферентна зала (мултимедийни проектори, стойки за проектори, портативни свободно стоящи екрани, катедри и др.), оборудване за столова (фризери, хладилни витрини, кафе машини, посуда, прибори, табли и др.). Проектът включва допълнителен ангажимент от страна на изпълнителя за провеждане на обучение, последваща поддръжка и осигуряване на резервни части при необходимост.

Доставката на мебелите и оборудването трябва да бъде извършена в срок от 8 месеца след подписване на договора.

Търгът се провежда съгласно “One step International Competitive Bidding Procedure”.

Приблизителната стойност на проекта възлиза на 4 600 000 евро.

В търга могат да участват фирми, за които е издадена Декларация за съответствие съгласно Наредбата за условията и реда за допускане на български физически или юридически лица до участие в международни процедури на Организацията на Северноатлантическия договор (НАТО).

Документацията и цялата кореспонденция във връзка с търга ще бъдат на английски език.

Важни срокове:

– 22 януари 2014 г. – представяне на Декларация за съответствие в NSPA;

– не по-малко от 42 дни – срок за приемане на оферти с валидност 6 месеца от изпращането на тръжните документи до кандидатите.

Интерес за участие с цел издаване на Декларация за съответствие трябва да бъде заявен писмено до 15 януари 2014 г. на адрес:

Министерство на икономиката и енергетиката
гр. София 1052
ул. “Славянска” № 8
Дирекция “Международно контролирана търговия и сигурност”
Отдел “НАТО и икономически аспекти на сигурността”
Относно: Международни процедури на НАТО
Факс: 02/ 980 47 11.

Към писмото за интерес се прилага декларация по чл. 10, ал. 2 от наредбата, че няма настъпила промяна в обстоятелствата, послужили като основание за включване в базата данни на кандидатите да участие в международни процедури на НАТО.

За връзка:
Телефон: 02/ 940 73 98

Споделете