Loading...

Международни индустриални конференции и изложения в областта на сигурността и отбраната

Международно авиационно и отбранително изложение IADE

20 – 24 ноември 2024 г., Тунис

В периода 20 – 24 ноември 2024 г. на летище Зарзис на о. Джерба, Тунис, ще се проведе второто издание на Международното авиационно и отбранително изложение IADE.

Събитието е едно от най-големите в областта на военната и гражданската авиация в Африка. В него се очаква да участват около 200 изложители, официални делегации и ръководни представители на държави от африканския континент и Близкия Изток. Събитието ще предостави възможност на изложителите да проведат срещи с официалните делегации при подаване на предварителни заявки за срещи.

Основните сектори, които ще бъдат представени в рамките на събитието включват гражданска и търговска авиация, отбрана, космос и роботика. В програмата на изложбата ще бъдат включени и B2B/B2G срещи, които ще предоставят възможност на изложителите и посетителите да се срещнат с международни представители на космическата и отбранителната промишленост и да формират нови партньорства. Ще бъде създадена и специализирана платформа за обмен на информация и споделяне на опит. Съпътстващата програма на изложбата включва провеждане на специализирани конференции, а през последните два дни ще се състои и авиошоу Джерба.

Подробна информация за изложбата може да бъде намерена на следния адрес: www.iadetunisia.com.

Международно изложение “VietNam Imternational Defence Expo 2024”

19-22 декември 2024 г. , гр. Ханой, СР Виетнам

В периода 19-22 декември 2024 г. на военното летище „Заа Лям“ (Gia Lam) в гр. Ханой, Р Виетнам ще се проведе 2-ро издание на Международното изложение на отбранителната индустрия VietNam International Defence Expo 2024 (VIET NAM DEFENCE EXPO 2024). Домакин на изложението е Министерството на националната отбрана (МНО) на СР Виетнам, а организатори – Генералният щаб на Виетнамската национална армия, Генерална дирекция „Отбранителна индустрия“ при МНО и Дирекция „Чуждестранни отношения“ при МНО.

VIETNAM DEFENCE EXPO 2024 е международно изложение и конференция в областта на отбраната във Виетнам. Изложението ще демонстрира и покаже бойни превозни средства, оборудване от висок клас и системни технологии, използвани от военновъздушните, военноморските и сухопътните сили, комуникацията, биохимията, както и системи за изтребители, хеликоптери, ракетни системи, подводници, военни кораби, торпеда, оръжейни системи, военни превозни средства, радарни системи, разузнавателни роботи, логистични съоръжения и т.н. Очаква се изложението да бъде мястото, където най-добрите доставчици по отношение на оборудване и услуги в света да се срещнат, обменят и оценят продукти, технологии и да дадат нови решения за отбраната и сигурността на Виетнам и региона.

Организаторите отправят покана към заинтересованите български фирми за участие в събитието.

Контакти на организаторите:

VIETNAM DEFENCE EXPO 2024 SECRETARIAT

General Department for Defence Industry, Ministry of National Defence

28A, Dien Bien Phu, Ba Dinh District, Hanoi, Vietnam

Tel: Mrs. Tran Huong Xuan (+84 975621698), Mrs. Lam Dieu Linh (+84 983609790), Mr.

Ngyen Ngoc Tuan (+84 926540265), Mrs. Nguyen Boi Ngoc (+84 904099281)

Email: vietnamdefence@vdi.org.vn

Website: http://vietnamdefence.vdi.org.vn/

Международно авиационно и отбранително изложение IADE

29 май – 2 юни 2024 г., Тунис

В периода 29 май – 2 юни 2024 г. на летище Зарзис на о. Джерба, Тунис, ще се проведе второто издание на Международното авиационно и отбранително изложение IADE.

Събитието е едно от най-големите в областта на военната и гражданската авиация в Африка. В него се очаква да участват около 200 изложители, официални делегации и ръководни представители на държави от африканския континент и Близкия Изток. Събитието ще предостави възможност на изложителите да проведат срещи с официалните делегации при подаване на предварителни заявки за срещи.

Основните сектори, които ще бъдат представени в рамките на събитието включват гражданска и търговска авиация, отбрана, космос и роботика. В програмата на изложбата ще бъдат включени и B2B срещи, които ще предоставят възможност на изложителите и посетителите да се срещнат с международни представители на космическата и отбранителната промишленост и да формират нови партньорства. Ще бъде създадена и специализирана платформа за обмен на информация и споделяне на опит. Съпътстващата програма на изложбата включва провеждане на специализирани конференции, а през последните два дни (1 – 2 юни 2023 г.) ще се състои и авиошоу Джерба.

Подробна информация за изложбата може да бъде намерена на следния адрес: www.iadetunisia.com.

Международно военно изложение „Defence Expo Korea-2024”

4-9 септември 2024 г., гр. Сеул, Република Корея

В периода 4-9.09.2024 г. в гр. Сеул, Южна Корея, ще се проведе 6-тото Международно военно изложение „Defence Expo Korea-2024”. Събитието се състои на всеки две години и е най-голямото в Южна Корея за представяне на военно оборудване за сухопътните и военноморски сили. За провеждане на изложението е определена площ от 88160 кв. м. и в него се очаква да участват над 350 изложители от около 50 държави, за които са организирани множество срещи бизнес-бизнес и бизнес-правителство, демонстрации на военно оборудване и семинари.

Изложителите ще представят изделия включващи лична и защитна екипировка, въоръжение, сухопътно и военноморско оборудване, електронни и комуникационни системи, безпилотни технологии, роботика, изкуствен интелект, информационни технологии, оборудване за борба с тероризма и прилагане на закона.

Изложението е възможност за представяне на българска отбранителна продукция на корейския пазар, за установяване на директни бизнес контакти с представители на Министерството на отбраната на Република Корея и на корейски компании от тази сфера, както и за обсъждане на възможности за създаване на съвместни предприятия.

Споделете