Loading...

Международни индустриални конференции, изложения и конкурси в областта на сигурността и отбраната

Специализирано международно изложение

„Адриатическо изложение за военна техника и оборудване в областта на морската и въздушната отбрана“,

3-5 май 2023г., Задар, Република Хърватия, 3 – 5 май 2023 г.

От 3-ти до 5-ти май 2023г. ще се проведе шестото издание на Адриатическото изложение на военна техника и оборудване в областта на морската и въздушната отбрана (Adriatic Sea Defense and Aerospace Exhibition – ASDA).

Международното изложение на производители на оръжие и военна техника се провежда под егидата на правителството на Република Хърватия с подкрепата на Министерството на отбраната и е организирано е от TNT Production Inc. от САЩ.

В последното издание на ASDA през 2021 г. са участвали 155 изложители на оръжие и военна техника (51 компании) от 28 държави и 246 делегати.

Желаещите за участие в изложението могат да се свържат с организаторите или СТИВ Загреб, а посетителите могат да се регистрират онлайн на следният адрес: https://adriaticseadefense.com/register-visitors/.

Конкурс на тема “Advanced Manufacturing and Materials”

По програма The Army xTech Program на Сухопътните войски на САЩ ще се проведе конкурс на тема “Advanced Manufacturing and Materials”.

Конкурсът е насочен към международни малки предприятия и международни академични институции, като финансирането за достигане на финалния етап на състезанието е до 530 000 щатски долара.

Срокът за подаване на заявления за участие в конкурса е 02.03.2023г.

За повече информация: https://www.xtech.army.mil/

Международно изложение за технологии за отбрана и предотвратяване на бедствия

18 – 21 май 2023 г., гр. Лима, Перу

В периода 18-21 май 2023 г. в гр. Лима, Перу, в Щаба на перуанската армия ще се проведе 9-то издание на Международното изложение за технологии за отбрана и предотвратяване на бедствия (SITDEF).

Изложението е едно от най-големите в Латинска Америка и към момента е потвърдено участието на представители на военноморските и военновъздушните въоръжени сили, националната полиция и Националния институт за гражданска отбрана на Перу. През 2021 г. в SITDEF са участвали 170 изложители от 27 държави, като очакванията на организаторите са тазгодишното издание да привлече над 30 хиляди посетители.

На събитието ще бъдат представени различни видове стрелкови системи и боеприпаси, сателитни технологии, инженерни разработки, оборудване за епидемиологичен контрол и системи за киберсигурност, гражданска защита, предотвратяване на бедствия, управление и контрол и др. Изложението ще включва конференции, демонстрации и семинари на различни теми и ще предоставя възможности за обмен на информация, за изграждане на партньорски взаимоотношения и за утвърждаване на търговския имидж на изложителите.

Организаторите отправят покана към заинтересованите български фирми за участие в събитието.

Международно изложение за сигурност и безопасност

07 – 10 декември 2022 г., гр. Дамаск, Сирийска Арабска Република

В периода 07-10 декември 2022 г. в гр. Дамаск, Сирийска Арабска Република под патронажа на Министерството на комуникациите и технологиите ще се проведе 2-то издание на Международното изложение за сигурност и безопасност (SAS Expo 2). Организатор на събитието е компанията Mashhadani International Group for Exhibitions and Conferences.

По време на SAS Expo 2 ще бъдат представени решения както в областта на физическата сигурност като аларми против нарушители, видео наблюдение, електронни ключалки, протоколи за контрол на достъпа, идентификационни системи, защита от пожари, бронирани и защитни технически средства, така и в областта на киберсигурността – мрежова сигурност, облачни технологии, антивирусни и антихакерски решения и други.

В програмата на изложението е предвидено да се проведат лекции, специализирани семинари и презентации за защита от рискове и справяне с инциденти.

Организаторите отправят покана към заинтересованите български фирми за участие в събитието.

Международен панаир за технологии в областта на отбраната и сигурността

2426 май 2023 г., гр. Бърно, Чешка република

В перидоа 24-26 май 2023 г. в гр. Бърно, Република Чехия под егидата на президента, министър- председателя и министър на отбраната на Чешката република ще се проведе 16-то издание на Международния панаир за технологии в областта на отбраната и сигурността.

„International Defence and Security Technologies Fair IDET” е водещо търговско изложение за отбранителната промишленост от Централна и Източна Европа със силно международно участие. На последното издание през 2021 г. повече от 400 изложители от 25 държави са представили най-новите си продукти и технологии пред 24 000 посетители. В програмата на събитието е предвидено да се проведе конференция за киберсигурност, актуални тенденции в сигурността, рискове и предизвикателства, както и демонстрации на военни превозни средства и оборудване.

Организаторите отправят покана към заинтересованите български фирми за участие в събитието.

Допълнителна информация може да откриете на интернет страница:

www.idet.eu

Международно изложение на отбранителна индустрия

Vietnam International Defence Ehibition”

08 декември10 декември 2022 г., гр. Ханой, Виетнам

В периода 08-10 декември 2022 г. на военното летище „Зиа Лам“ в гр. Ханой, СР Виетнам, ще се проведе Международно изложение на отбранителната индустрия Vietnam International Defence Exhibition (Vietnam Defence Expo 2022).

„Vietnam Defence Expo 2022“ е международно изложение и конференция в областта на отбраната във Виетнам, чиято цел е подпомагане на отбранителните звена и въоръжените сили за разполагане на оръжия и техническо оборудване за защита на страната, както и разширяване възможностите на производствата, сглобяването по система Оriginal Еquipment Мanufacturer (OEM) и на доставчиците за въвеждане на оборудване, оръжия, технологии от висок клас във Виетнам. Изложението ще демонстрира и покаже бойни превозни средства, оборудване от висок клас и системни технологии, използвани от военновъздушните, военноморските и сухопътните сили, комуникацията, биохимията, както и системи за изтребители, хеликоптери, ракетни системи, подводници, военни кораби, торпеда, оръжейни системи, военни превозни средства, радарни системи, разузнавателни роботи, логистични съоръжения и т.н. Очаква се изложението да бъде мястото където най-добрите доставчици по отношение на оборудване и услуги в света да се срещнат, обменят и оценят продукти, технологии и да дадат нови решения за отбрана и сигурност на Виетнам и региона.

„Vietnam Defence Expo 2022“ е единственото по рода си изложение за отбранителната индустрия във Виетнам, което дава възможност на производителите, и дистрибуторите да покажат своите способности, както и решения, за да отговорят на изискванията на Виетнамската национална армия. Изложението ще бъде на площ от 15 хил. кв. м. закрито пространство и 20 хил. кв. м. открито пространство, като очакванията са за над триста участници от различни държави.

Профил на изложителите:

– Системи и оборудване за бордови платформи: изтребители/ хеликоптери/ учебни самолети/ RPV, системи за дронове/ ракети въздух-въздух/ други;

– Системи и оборудване за противовъздушна отбрана: ракети земя-въздух/ преносими ракетни системи земя-въздух/ ракети земя-земя/ други;

– Военноморски системи и оборудване: подводници/бойни кораби/поддържащи кораби/ разузнавателно оборудване, подводно наблюдение, сонар/военноморски оръдия и ракети за ПВО/торпеда/морски мини/ ракети море-повърхност/ други;

– Системи и оборудване за сухопътните сили: оръжия/боеприпаси/оборудване за наблюдение/дневни и нощни оръжейни системи/наземни оръдия/самоходна артилерия/ реактивна система за многократно изстрелване (MLRS)/артилерия/ракети земя-земя/ противотанкови ракети/танкове, бронирани машини/бронирани лични автомобили/ военни транспортьори/бронирани инженерни машини/ други;

– Комуникационно оборудване/оборудване: за предотвратяване на химически оръжия/оръжия и оборудване за специални части/радари за наблюдение и управление на огъня/устройства за електронна война/разузнавателни и бойни роботи във въздуха, земята, водата и под водата/C5I системи/системи за кибер война/облекло, защита на войниците/системи за обучение и симулация/ други.

Контакти на организаторите:

VIETNAM DEFENCE 2022 SECRETARIAT

General Department for Defence Industry

28A, Dien Bien Phu, Ba Dinh District, Hanoi, Vietnam

Hotline: Mrs. Nguyen Boi Ngoc (+84-904 099 281),

Mrs. Lam Dieu Linh (+84-392 136 631),

Mr. Vu Van Chien (+84-983 093 988), Mr. Hoang Anh Tuan (+84-966 033 669)

Email: vietnamdefence@vdi.org.vn

Website: www.vietnamdefence.vdi.org.vn

Адриатическо изложение на военна техника и оборудване

в областта на морската и въздушната отбрана (ASDA)

В периода 29 септември – 1 октомври 2021 г. в гр. Сплит, Хърватия, ще се проведе Адриатическото изложение на военна техника и оборудване в областта на морската и въздушната отбрана (Adriatic Sea Defense and Aerospace Exhibition – ASDA). ASDA е най-голямото изложение на военна техника в региона, подпомагано традиционно от САЩ и Израел.

Регистрацията на участниците се извършва онлайн в срок до 20 часа на 23 септември 2021 г. на адрес: https://adriaticseadefense.com/register-visitors/

Международно изложение за отбрана, сигурност и иракска военна индустрия

19-22 март 2022, Багдад

В периода 19-22 март 2022 г. в Багдад, Ирак, ще се проведе Международно изложение за отбрана, сигурност и иракска военна индустрия. Главен организатор на събитието:

The United Company for International Exhibitions
Адрес: Karadah – Baghdad – Iraq
Моб. тел.: 009647807777771 – 009647806666661
Email: info@unitedevents.iqoffice@unitedevents.iq

Подробна информация за изложението може да бъде намерена на адрес: www.unitedevents.iq

Международното космическо и отбранително изложение IADE Tunisia

В периода 11-15 май 2022 г. на летището на о. Джерба ще се проведе второто издание на Международното космическо и отбранително изложение IADE Tunisia.

На събитието се очаква да присъстват над 200 международни компании, включително официални делегации и лица от Тунис, Африка и Близкия изток.

Подробна информация за изложението може да бъде намерена на адрес: www.iadetunisia.com

Панаир на отбранителните технологии и продукти – II SC EXPO DEFENSE

На 2-3 септември 2021 г. във Федеративна република Бразилия ще се проведе панаир на отбранителните технологии и продукти – II SC EXPO DEFENSE. Събитието се организира от Федерацията на индустриите на щата Санта Катарина (FIESC) и авиобазата на Флорианополис, чрез Комитета по отбранителна промишленост (COMDEFESA).

Събитието ще събере професионалисти от сферата на отбраната, с цел да покаже последните постижения в отбранителните продукти и технологии, в резултат на интеграцията на въоръжените сили с индустрията и технологичните центрове. Очаква се II SC EXPO DEFENSE да насърчи дискусията относно предизвикателствата пред отбранителната индустрия, чрез панели и динамични лекции, в допълнение към изложението на продукти и услуги.

За допълнителна информация: https://scexpodefense.com.br/material-de-divulgacao.html

Международен авиационно-космически салон „МАКС-2021“

В периода 20-25 юли 2021 г. в гр. Жуковски, Московска област, ще се проведе международен авиационно-космически салон „МАКС – 2021“

Основната изложбена експозиция ще бъде разгърната с участието на водещи предприятия от руския отбранителен промишлен комплекс и чуждестранни участници.

Ще се демонстрират последните достижения в областта на създаването на съвременни образци на въоръжение и военна техника. В рамките на изложбата е планирана програма, включваща демонстрационни полети на пилотажни групи.

За допълнителна информация: www.aviasalon.com

Международно изложение за отбранителна техника и технологии

MILIPO QATAR 2021“, 15 – 17 март 2021 г., Катар

В периода 15 – 17 март 2021 г. в Доха, Катар, ще се проведе международно изложение за отбранителна техника и технологии „MILIPO QATAR 2021“. Изложението е под егидата на министър-председателя и министъра на вътрешните работи на Катар.

Допълнителна информация за събитието може да намерите в приложените файлове и на адрес: https://www.milipolqatar.com/

Международно изложение за сигурност, отбрана и военна промишленост

10 – 13 април 2021 г., Ирак

В периода 10 – 13 април 2021 г. в Багдад, Ирак, ще се проведе едно от най-важните събития тази година в Близкия Изток със застъпено широко участие на чуждестранни компании, посолства, местни и правителствени компании. Това е деветата поред сесия на изложението от 2012 година досега.

Заинтересованите страни могат да получат подробна информация на сайта на изложението: www.unitedevents.iq, както и да осъществят директен контакт с организаторите на изложението на телефони: 009647702580895/009647806666661 и на електронна поща: info@unitedevents.iq

Изложение за отбранителна техника и технологии IDET

9-11 юни 2021 г., Чешка република

В периода 9 – 11 юни 2021 г. в гр. Бърно, Чехия, ще се проведе 16-тото изложение за отбранителна техника и технологии IDET. Изложението се провежда на всеки две години и е едно от най-важните събития в този бранш в Централна Европа. IDET се организира под егидата на президента на Чешката република и е със силно застъпено международно участие. През изминалата година участие в него са взели 423 фирми от 28 държави.

Успоредно с изложението IDET се провеждат и изложбите PYROS за противопожарна техника и технологии и изложбата ISET за охранителна техника и технологии.

Международно изложение DX KOREA 2020”

1619 септември 2020 г., изложбен комплекс KINTEX, Гоянг, Република Корея

В периода 16 – 19 септември 2020 г. в зали 7 и 8 на изложбен комплекс KINTEX в Гоянг, Република Корея, ще се проведе международно изложение „DX KOREA 2020”. Изложението се организира от Министерството на отбраната на Република Корея съвместно с Министерството на търговията, индустрията и енергетиката, Армията на Република Корея и Корейската асоциация на отбранителната индустрия (КDIA).

„DX KOREA 2020” се организира на всеки две години и е посветено на оръжейни системи, системи за обезоръжаване, пилотни и безпилотни системи, системи за антитероризъм.

Повече информация, относно изложението, както и цени за изложители, може да се намери на сайта на изложението: www.dxkorea.org

Международно изложение на въоръжение и отбранителни технологии

26 – 28 март 2020 г., гр. Ереван, Република Армения

В периода 26 – 28 март 2020 г. в гр. Ереван ще се проведе Третото международно изложение на въоръжение и отбранителни технологии. Изложението е организирано от Министерството на високотехнологичната промишленост и Министерството на отбраната.

Пълна информация за изложението, условията за участие и регистрация, може да се намери на страницата на „ArmHiTec-2020“: https://armhitec.com.

Международно изложение по отбранителна промишленост „ADEX-2020”,

8-10 септември 2020 г., гр. Баку, Република Азербайджан

В периода 8-10 септември 2020 г. в гр. Баку ще се проведе Международно изложение по отбранителна индустрия. В рамките на изложението ще се проведе и 13-та международна изложба по вътрешна сигурност, безопасност и спасително оборудване „Securex Caspian-2020”. Очаква се изложението да бъде посетено от над 150 високопоставени представители и над 30 международни военни делегации.

Пълна информация за изложението, условията за участие и регистрация, може да се намери на официалния сайт на организаторите: https://adex.az/ .

Бихме били благодарни да получим информация за заявено участие в изложението на адрес:

Министерство на икономиката
Дирекция “Международно контролирана търговия и сигурност” –
на вниманието на г-жа Наталия Граховска, директор
ул. “Княз Александър I” № 12
София 1000
или на e-mail:d.yordanov@mi.government.bg

Международно изложение по космонавтика и отбрана за африканския пазар – IADE,

4 – 8 март 2020 г.

В периода 4-8 март 2020 г. в гр. Джебра ще се проведе Международен салон по космонавтика и отбрана за африканския пазар. Планира се в събитието да вземат участие редица международни фирми, покриващи широк спектър от дейности в областта на отбраната и космонавтиката, както и голям брой делегации от африкански държави и държави от Близкия изток.

IADE се вписва в стратегията за развитие на секторите космонавтика и отбрана в Африка и има амбицията да разкрие нови възможности, като покрие трите основни области на тази индустрия – аутсорсинг, поддръжка, гражданска и военна авиация.

Пълна информация за изложението, условията за участие и регистрация, може да се намери на официалния сайт на организаторите: www.iadetunisia.com .

Бихме били благодарни да получим информация за заявено участие в изложението на адрес:

Министерство на икономиката
Дирекция “Международно контролирана търговия и сигурност”
на вниманието на г-жа Наталия Граховска, директор
ул. “Княз Александър I” № 12
София 1000
или на e-mail:d.yordanov@mi.government.bg

Международно военно изложение в Индия – Defexpo 2020

58 февруари 2020 г.

От посолството на Република България в Делхи е получена информация за предстоящо международното изложение Defexpo 2020“, което ще се проведе в периода от 5 до 8 февруари 2020 г. в гр. Лакнау, щата Утар Прадеш – Индия.

Основна тема – фокус на предстоящото изложение е „Дигиталната трансформация на отбраната“. В рамките на проявата ще бъдат организирани множество семинари и демонстрации на военно оборудване и съвременни технологии. Изложението ще се проведе на площ от 23 500 кв.м., като в него се очаква да участват над 700 изложители и около 300 чуждестранни делегати.

Индийската страна акцентира върху възможността чуждестранни компании от отбранителната индустрия да инвестират в производство по програмата „Make in India“.

Пълна информация за изложението, условията за участие и регистрация, може да се намери на официалния сайт на организаторите: www.defexpo.gov.in .

Бихме били благодарни да получим информация за заявено участие в изложението на адрес:

Министерство на икономиката
Дирекция “Международно контролирана търговия и сигурност”
на вниманието на г-жа Наталия Граховска, директор
ул. “Княз Александър I” № 12
София 1000 или на e-mail:d.yordanov@mi.government.bg

Международно изложение Iraq Defense Exhibition IQDEX

7 10 март 2020 г., Багдад, Ирак

В периода 7-10 март 2020 г. в Багдад, Ирак, ще се проведе 9-тото издание на изложението „Iraq Defense Exhibition IQDEX”. „Iraq Defense Exhibition IQDEX” се организира всяка година от 2012 г. насам и е едно от водещите изложения в Близкия изток и Северна Африка по въпросите на сигурността, отбраната и военната индустрия.

Организаторите отправят покана към заинтересовани български фирми за участие в събитието.

Допълнителна информация относно регистрацията и условията за участие в изложението можете да получите чрез следните контакти и интернет страници:

www.unitedevents.iq

е-mail: info@unitedevents.iq

тел: +964 7702580895; + 964 7806666661

Международно изложение „FEINDEF 2019”

29 – 31 май 2019 г., Мадрид, Кралство Испания

В периода 29 – 31 май 2019 г. ще се проведе международното изложение „FEINDEF 2019”. Изложението се провежда за първи път и е с подкрепата на най-високо политическо и военно ниво в Кралство Испания. Изложението се подкрепя активно от всички асоциации, браншови организации и компании от сектора на отбраната В Кралство Испания.

Допълнителна информация относно регистрация за участие можете да намерите на адрес: https://www.feindef.com

Място на провеждане:
San Fernando Business Park
Avda. de Castilla, 2
Edificio Francia – Pl. 2 – Esc B
28830 San Fernando de Henares
Madrid – Spain

Период на провеждане: 29-31 май 2019 г.

Бихме били благодарни да получим информация за заявено участие в изложението на адрес:

Министерство на икономиката
Дирекция “Международно контролирана търговия и сигурност” –
на вниманието на г-н Иван Пенчев, директор на дирекция
ул. “Княз Александър I” № 12
София 1000

Международно изложение „Iraq Defense Exhibition”

9 – 12 март 2019 г., Багдад, Република Ирак

В периода 9 – 12 март 2019 г. ще се проведе „Iraq Defense Exhibition”, което е организирано от Министерството на отбраната на Република Ирак и ще се проведе в Багдад, под патронажа на министър-председателя на страната и главнокомандващ на въоръжените сили.

Изложението ще се проведе в панаирния град в Багдад и е насочен към въпросите на сигурността, отбраната и иракската военна индустрия.

Подробна информация може да бъде получена на следните телефонни номера:

0096477024444844; 009647806666661; 009647807777771 и на електронни адреси:

falah_hr@hotmail.com; motaheda_co@unfco.com; motahedairaq@unfco.com.

Бихме били благодарни да получим информация за заявено участие в изложението на адрес:

Министерство на икономиката

Дирекция “Международно контролирана търговия и сигурност” –

на вниманието на г-н Иван Пенчев, директор на дирекция

ул. “Княз Александър I” № 12

София 1000

Международно изложение IDET 2019”

9 – 12 март 2019 г., Бърно, Чешка Република

В периода 29 – 31 май 2019 г. ще се проведе международен панаир „IDET 2019”. Изложението се провежда веднъж на две години и е най-известното изложение в областта на отбраната и сигурността в Централна Европа с голям брой международни изложители и посетители експерти от бранша. Провежда се с подкрепата на най-високо политическо и военно ниво в Чешката Република. Най – големите изложители са Министерството на отбраната на Чешката Република и Въоръжените сили на Чешката Република. През 2017 г. изложението е посетено от правителствени делегации и делегации от чужди министерства на над 20 държави.

Съвместно с приложението се провеждат и изложението за противопожарна техника PYROS както и изложението за осигурителна техника и услуги ISET.

Изложението е подходящо за участие за български компании, които предлагат стоки и услуги в областта на отбранителната промишленост, противопожарната безопасност, както и услуги и техника свързани със сигурността.

Изложението е подходящо място за осъществяване на контакти с чешки и чужди производители, търговци и разработчици на продукти, системи и услуги в сферата на отбраната и сигурността.

Допълнителна информация относно регистрация за участие:

www.bvv.cz/e-application.idet

Място на провеждане: Изложбен център гр. Бърно

Период на провеждане: 29-31 май 2019 г.

Цени за изложители:

Регистрационна такса: 9000,00 крони

Регистрационна такса за допълнителен изложител: 3000,00 крони

Цена за изложбена площ:

Покрита изложбена площ: 6900,00 крони / кв.метър

Открита изложбена площ: 2500.00 крони / кв. метър

Надбавки:

+5% за ъглов щанд

+10% за U-щанд

+15% за щанд тип остров

Намаление за ранна регистрация: -10% за регистрация до 30-11-2018 г.

Бихме били благодарни да получим информация за заявено участие в изложението на адрес:

Министерство на икономиката

Дирекция “Международно контролирана търговия и сигурност” –

на вниманието на г-н Иван Пенчев, директор на дирекция

ул. “Княз Александър I” № 12

София 1000

Kонференция на високо равнище на тема “Европейският фонд за отбрана – двигател на изследванията и иновациите в областта отбраната”

2-3 октомври 2018 г., Виена, Австрия

Австрийското председателство на Съвета на ЕС организира конференция на високо равнище на тема “Европейският фонд за отбрана – двигател на изследванията и иновациите в областта отбраната”, която ще се проведе на 2 и 3 октомври 2018 г. във Виена, Австрия. Събитието се организира под патронажа на Австрийската търговска камара с подкрепата на Европейската асоциация на аерокосмическите и отбранителните индустрии (ASD).
Конференцията предоставя платформа за открит диалог и обмен на мнения между правителствата на държавите членки, органите на ЕС и индустрията по основните направления, заложени в Европейския фонд за отбрана. Програмата на събитието включва също така мероприятия, предназначени да подпомогнат установяването на контакти и бизнес сътрудничеството между заинтересовани европейски компании и малки и средни предприятия от отбранителния сектор в светлината на предстоящия старт на Европейската програма за промишлено развитие в областта на отбраната в началото на следващата година.

За допълнителна информация и регистрация за участие в събитието можете да посетите следния адрес: www.edf-vienna2018.at

Международно изложение EDEX

3 – 5 декември 2018 г., Кайро, Египет

В периода 3 – 5 декември 2018 г. ще се проведе „Egypt Defence Expo – EDEX 2018”, което е организирано от Министерството на отбраната на Египет и ще се проведе в Кайро под патронажа на президента и върховен главнокомандващ Абдел Фатах Ал – Сиси. Egypt Defence Expo е съвсем нова инициатива на Министерството на отбраната на Египет и подчертава желанието на Египет да се утвърди в международната общност като сериозен регионален фактор в сферата на отбраната.

EDEX 2018 ще бъде проведен в новопостроения изложбен център в Кайро с пълната подкрепа на египетските въоръжени сили и представя нова възможност за изложителите да демонстрират най – новите военни и охранителни технологии, оборудване и системи по суша, море и въздух. Очаква се да има повече от 300 изложители и над 10 000 посетители от бранша на отбранителната индустрия.

Допълнителна информация и онлайн регистрация за участие могат да бъдат намерени на следните контакти и интернет страници:

https://www.egyptdefenceexpo.com/welcome

Thomas Gaunt

Event Director

t: +971 (0) 4 4356101

m: +971 (0) 55 314 3339

e: thomas.gaunt@clarionevents.com

Ahmed Jarakji

Project Manager

t: +971 (0) 4 4356101

m: +971 (0) 52 657 9857

e: ahmed.jarakji@clarionevents.com

Бихме били благодарни да получим информация за заявено участие в изложението на адрес:

Министерство на икономиката

Дирекция “Международно контролирана търговия и сигурност” – на вниманието на г-н Иван Пенчев, директор на дирекция

ул. “Княз Александър I” № 12

София 1000

Международно изложение Milipol Qatar

29 октомври – 31 октомври 2018 г., Доха, Катар

Чрез посолството на Република България в Доха, Катар, в Министерството на икономиката беше получена информация за предстоящото 13-то изложение „Milipol Qatar 2018”, което е организирано от Министерството на вътрешните работи на Катар и ще се проведе в периода 29 октомври – 31 октомври 2018 г. в Доха под патронажа на емира на държавата шейх Тамим бин Хамад Ал Тани.

„Milipol Qatar”се организира в Доха на всеки две години и е най-голямото международно изложение в Близкия изток, посветено на вътрешния ред и националната сигурност, антитероризма, гражданската защита, граничния контрол, както и всичко свързано със секторите на обществена и промишлена защита. Чрез посолството на Р България в Катар организаторите отправят покана към заинтересованите български фирми за участие в събитието.

Допълнителна информация и онлайн регистрация за участие могат да бъдат намерени на следните контакти и интернет страници:

https://www.milipolqatar.com/

e-mail: hbarazeeqa@moi.gov.qa

tel: +974 44411818;

fax: + 974 4441 6262;

mobile: + 974 55909696

Бихме били благодарни да получим информация за заявено участие в изложението на адрес:
Министерство на икономиката
Дирекция “Международно контролирана търговия и сигурност” – на вниманието на г-н Иван Пенчев, директор на дирекция

ул. “Княз Александър I” № 12

София 1000

Споделете