Loading...

Европейски ден на предприемача

Имаме честта да Ви поканим за участие в Европейски ден на предприемача, който ще се проведе на 7 ноември 2019 г. от 09.30ч. в сградата на Представителството на ЕК в България, ул. „Г. С. Раковски“ №124, гр. София.

Фокусът на „Европейския ден на предприемача 2019 – „Предприемачеството – от малките стъпки до големия успех“ е върху добрите практики в студентското предприемачеството и перспективите за неговото развитие, включително предоставяне на възможности за среща с потенциални инвеститори. Организатор е Научноизследователският сектор на Софийския университет „Св. Климент Охридски“, с подкрепата на Министерството на икономиката, Business Club Sofia University и Областен информационен център София-град и София област.

Представители на финансови институции, образователни институции и на финансиращи програми ще направят преглед на актуалните възможности за подпомагане на предприемачеството, а стартиращи и напреднали предприемачи ще разкрият трудния път към успеха.

Европейският ден на предприемача е инициатива с традиции в Обединена Европа, която има за цел да популяризира успешни модели за създаване и развитие на нови предприятия. Тя възниква в рамките на мрежата PAXIS (The Pilot Action of Excellence on Innovative Start-ups) и тази година за 17-ти пореден път се провежда в България.

Вашето участие би допринесло съществено за дискусиите и формирането на професионален предприемачески дух на европейски граждани.

Очакваме Вашата регистрация до 31 октомври 2019 г. на интернет страницата на събитието: http://ede.uni-sofia.bg.

Споделете