Loading...

Главният секретар на Министерството на икономиката Владимир Туджаров отличи най-успешните служби по търговско-икономически въпроси

Главният секретар на Министерството на икономиката Владимир Туджаров отличи най-успешните служби по търговско-икономически въпроси

Главният секретар на Министерството на икономиката Владимир Туджаров отличи победителя в церемонията по награждаване на най-успешните служби по търговско-икономически въпроси /СТИВ/. Наградите се организарат съвместно с Българската търговско промишлена палата.

Владимир Туджаров връчи Първа награда на ръководителя на службата по търговско-икономическите въпроси в Румъния – Ивайло Маринов който отбеляза, че северната ни съседка е един от най-големите търговско-икономически партньори на страната ни. Втора награда отиде за службата в Германия, а трета – за тази в Руската федерация. Почетен диплом получиха още службата по търговско-икономически въпроси в Канада, Полша и САЩ.

Туджаров изтъкна, че наградите са признание за успешната работа на служителите в СТИВ в посока подкрепа на българския бизнес за реализиране извън границите на България, както и популяризирането на страната ни като атрактивна инвестиционна и туристическа дестинация.

На церемонията присъстваха още председателят на Българската търговско-промишлена палата г-н Цветан Симеонов, изпълнителните директори на Българската агенция за инвестиции г-н Стамен Янев и на Изпълнителната агенция за насърчаване на малки и средни предприятия – Бойко Таков.

Споделете