Loading...

Информационна сесия във връзка с провеждане на Трета тръжна процедура по Плана за европейските коопериращи държави (PECS) на Европейската космическа агенция (ЕКА) за България

Уважаеми госпожи и господа,

Министерството на икономиката и Европейската космическа агенция организират информационна сесия във връзка с провеждането на Третата тръжна процедура на ЕКА за България. Събитието ще се проведе на 17 януари 2018 г. в „Конферентна зала“ на Дома на Европа ул. “Георги С. Раковски” № 124. Работният език е английски.

Процедурата ще бъде насочена само към български компании (включително МСП) или академични и изследователски организации.

Предметът на процедурата е определен за следните основни типове дейности и техните подразделения: летателен хардуер; научноизследователска и развойна дейност; космически приложения; подготвителни дейности; информационни и образователни дейности.

Желаещите да участват в индивидуални консултации с представители на ЕКА относно кандидатстването по Трета тръжна процедура на ЕКА за България е необходимо да подадат предварително следната информация на английски език:

Entity name:

Point of contact (name, email and phone):

Field of interest (for potential PECS project):

на e-mail: p.piperkova@mi.government.bg в срок до 15-ти януари 2018 г.

Повече информация тук.

Споделете