Loading...

Министър Лукарски ще посети гр. Варна

Министърът на икономиката Божидар Лукарски ще посети гр. Варна. На 6 юли той ще вземе участие в конференция на тема „Висококонкурентен реален сектор за устойчив икономически растеж и заетост“, която се организира от Асоциация на индустриалния капитал в България и от Групата на работодателите на Европейски икономически и социален съвет. Събитието ще се проведе от 9.00 ч. в двореца „Евксиноград“. В 13.30 ч. министърът ще вземе участие в пресконференция.

В 15.00 ч. на 6 юли министър Лукарски ще посети предприятие, което успешно е реализирало проект по внедряване на ново производство в полиграфичния сектор в рамките на Оперативна програма „Развитие на конкурентоспособността на българската икономика“ 2007-2013. Предприятието се намира на ул. „Атанас Москов“ №14, Западна промишлена зона, на територията на картонажна фабрика „Чайка“. Посещението е отворено за представители на медиите.

На 7 юли от 10.00 ч. в залата на Областна администрация Варна министър Лукарски ще проведе регионална среща с бизнеса в рамките на инициираната от Министерство на икономиката поредица от срещи с представители на бизнеса в страната. От 11.00 ч. след приключване на срещата министърът ще даде брифинг за медиите.

Споделете