Loading...

Министър Лукарски ще се срещне с бизнеса в Бургас

Министърът на икономиката Божидар Лукарски ще посети гр. Бургас, където ще проведе среща с местния бизнес. Събитието ще се състои на 20 юли /понеделник/ от 10.00 ч. в залата на Областна администрация Бургас.

Идеята на срещата, която е част от поредица срещи с бизнеса из страната е да се установи активен и отворен диалог между представители на бизнеса и изпълнителната власт. Този формат ще позволи да се дефинират трудностите, пред които се изправя бизнесът, както и възможностите, които Министерство на икономиката чрез наличните си механизми може да предостави в подкрепа на българските фирми.

След срещата, в 11.30 ч. министър Лукарски ще даде брифинг за представителите на медиите.

По късно през деня министър Лукарски ще посети предприятие бенефициент по Оперативна програма „Развитие на конкурентоспособността на българската икономика“ 2007-2013. в Стара Загора. „Новотехпром” ЕООД се занимава с производството на ламаринени профили, термопанели и алуминиеви композитни плоскости.

Посещението в предприятието е отворено за медии и ще започне в 14.30 ч. в производствената база на фирмата намираща се в кв. „Голеш” на пътя към с.Хрищени.

Споделете