Loading...

Министър Никола Стоянов ще проведе среща във формат „закуска с инвеститори“ с представители на американския бизнес у нас

Министърът на икономиката и индустрията Никола Стоянов ще проведе среща във формат „закуска с инвеститори“ с представители на американския бизнес в България.

Срещата се организира с подкрепата на Американската търговска камара в България (АмЧам) и ще се проведе на 08.11.2022 г., вторник, в зала 3.2, вход А3 на Национален дворец на културата (НДК) от 11:00 часа.

Припомняме, че такава среща вече бе проведена с представителите на австрийския, германския и френския бизнес в България. Целта е представителите на чуждестранния бизнес у нас да имат директна и регулярна форма на комуникация с ресорния министър. В неформална среда ще бъдат представяни проблемите, които срещат фирмите и техните потенциални планове за разширение на проектите си.

Представителите на медиите ще имат възможност да запишат министъра на икономиката и индустрията Никола Стоянов преди началото на срещата за инициативата и инвестиционните проекти, по които в момента се работи. Операторите и фоторепортерите ще могат да заснемат кадри от началото на дискусията, а след това тя ще бъде затворена за медиите.

Споделете