Loading...

Министър Никола Стоянов ще проведе среща във формат „закуска с инвеститори“ с представители на германския бизнес у нас

Министърът на икономиката и индустрията Никола Стоянов ще проведе среща във формат „закуска с инвеститори“ с представители на германския бизнес в България.

Срещата се организира с подкрепата на Посолството на Германия и Германо-Българска индустриално-търговска камара у нас и ще се проведе на 28.10.2022 г. в зала „Тържествена“ на Военния клуб от 11.00 часа.

Припомняме, че такава среща вече бе проведена с представителите на австрийския бизнес в България. Целта е представителите на чуждестранния бизнес у нас да имат директна и регулярна форма на комуникация с ресорния министър. В неформална среда ще бъдат представяни проблемите, които срещат фирмите и техните потенциални планове за разширение на проектите си.

Представителите на медиите ще имат възможност да запишат министъра на икономиката и индустрията Никола Стоянов за инициативата и инвестиционните проекти, по които в момента се работи, преди началото на срещата. Операторите и фоторепортерите ще могат да заснемат кадри от началото на дискусията, а след това тя ще бъде затворена за медиите.

Споделете