Loading...

Министър Нинова се срещна с представители на Национален синдикат „Защита“

Министър Нинова се срещна с представители на Национален синдикат „Защита“

Вицепремиерът и министър на икономиката и индустрията Корнелия Нинова се срещна с представители на Национален синдикат „Защита“. На срещата прираства и заместник-министърът на икономиката Димитър Данчев.

В рамките на дискусията бяха посочени проблемите, на които трябва да се търсят решения по посока по-ефективно и прозрачно икономическо развитие на страната. Част от въпросите, които бяха поставени за разглеждане пред министъра, засягат размерът на минималната работна заплата, проблеми в отделните сектори в икономиката, актуализацията на бюджета, цената на електроенергията и др.

Представителите на Националния синдикат „Защита“ запознаха министър Нинова с конкретни проблеми в някои предприятия и второстепенни ведомства към Министерството на икономиката и индустрията, както и конкретни мерки, които трябва да предприеме правителството за подобряване на бизнес средата у нас.

Министър Нинова пое ангажимент да съдейства по всички начини и възможно най-скоро за намиране на решение по поставените въпроси.

Споделете