Loading...

Министерството на икономиката подкрепя провеждането на първата конференция Dare To Scale, която ще се проведе в София

Министерството на икономиката подкрепя провеждането на първата конференция Dare To Scale, която ще се проведе в София

Бизнес лидери от над 28 страни пристигат в София за първото голямо събитие на Endeavor в България

Министерството на икономиката подкрепя провеждането на първата конференция Dare To Scale, която ще създаде уникална платформа в подкрепа на предприемачите в Източна Европа.

Dare to Scale или как успешно да разраснем бизнеса и идеите си. С това послание международната компания Endeavor ще се опита да предизвика предприемачи и бизнес лидери от Централна и Източна Европа (ЦИЕ) на първата си голяма конференция в България. Тя ще се проведе на 23 октомври 2017 г. в София, от 9.00 до 15.30 ч., в София Тех Парк, зала „Джон Атанасов“.

Конференцията Dare to Scale се организира от българския офис на глобалната мрежа Endeavor и с подкрепата на Министерство на икономиката. Endeavor е неправителствена организация, която оперира в 28 страни и подкрепя повече от 1500 предприемачи, развиващи компании с приходи за над 10 млрд. долара за 2016 г. Събитието ще събере на едно място 200 доказали се предприемачи, мениджъри, бизнес лидери и инвеститори от целия свят. Конференцията ще бъде подкрепена от водещи международни компании, финансови институции и медии.

Dare to Scale е ключово събитие, което поставя България и Централна и Източна Европа на световната предприемаческа карта и е отлична възможност да се демонстрира нарастващия предприемачески потенциал в страната и региона. Endeavor Bulgaria има амбицията да играе ключова роля в разрастващата се предприемаческа екосистема в България и ЦИЕ, предоставяйки помощ и ресурс на тези, които желаят да развиват своите компании и идеи на глобално ниво. Целта на събитието е да се създаде платформа, чрез която предприемачите в региона да споделят помежду си тези предизвикателства и заедно да намират решения и нови възможности.

На конференцията ще бъдат представени вдъхновяващи бизнес модели, предприемачи и компании от мрежата на Endeavor, които са успели да разгърнат своя голям потенциал и вече са направили или предстои да направят следващата голяма крачка в своето развитие в посока на разрастване на бизнеса и излизане на международните пазари. Ще бъдат дискутирани още предизвикателствата и решенията при набирането на капитал и финансиране в Централна и Източна Европа.

Програмата и пълната информация за участниците в конференцията Dare to Scale са публикувани на daretoscale.com.

Споделете