Loading...

Откриване на Петата тръжна процедура на ЕКА за България

Министерството на икономиката и Европейската космическа агенция (ЕКА), Ви канят на Информационна сесия във връзка с провеждането на Петата тръжна процедура на ЕКА за България. Събитието ще се проведе в два последователни дни:

9-ти октомври 2019 г. от 9:30 до 12:00 часа в „Конферентна зала“ в Домът на Европа – гр. София, ул. “Георги С. Раковски” №124, ще се проведе обща консултация към потенциалните участници в процедурата.

10-ти октомври 2019 г. от 9:30 до 12:00 часа в „Голяма зала“ на Министерство на икономиката, ул. „Славянска“ №8, ще се проведе презентация насочена към проектите свързани с наблюдение на Земята от експерта на ЕКА – Гордън Кембъл.

Петата тръжна процедурата ще бъде насочена към български фирми или академични и изследователски организации, като предмет на процедурата са следните дейности:

  • дейности отнасящи се към летателния сегмент/оборудване;
  • научноизследователска и развойна дейност;
  • космически приложения;
  • подготвителни дейности;
  • информационни и образователни дейности.

Индивидуални консултации с представителите на ЕКА относно кандидатстването по процедурата ще се проведат на 9 и 10 октомври 2019 г. от 13:00 до 17:00 часа в Министерство на икономиката, ул. „Славянска“ №8. Желаещите да участват в тях е необходимо да подадат предварително информация за участие в срок до 04 октомври 2019 г. на посочените в програмата контакти.

Работният език на срещите е английски.

Програма на събитието

Споделете