Loading...

Отворена е регистрацията за онлайн участие в Бизнес форум в рамките на Срещата на върха на Инициативата Три морета

Отворена е регистрацията за онлайн участие в Бизнес форум в рамките на Срещата на върха на Инициативата Три морета

На 8 и 9 юли 2021 г., в гр. София ще се проведе Шестата президентска среща на върха на Инициативата „Три морета“ (ИТМ), на която България е бъде домакин.

Инициативата „Три морета“ стартира на ниво държавни глави като платформа за осигуряване на политическа подкрепа за ускорено икономическо развитие и засилено вътрешнорегионално и трансгранично сътрудничество и свързаност между 12 държави членки на ЕС, граничещи с Балтийско море, Адриатическо море и Черно море.

Срещата на върха ще бъде съпроводена от бизнес форум, свързващ компании и заинтересовани страни от региона със стратегически чуждестранни инвеститори, като целта му е да се наложи като инструмент за привличане на нови инвестиции в Централна и Източна Европа и да осигури подкрепа за изпълнението на трансгранични и вътрешнорегионални проекти, имащи стратегическо значение за страните участнички.

Друга основна цел ще бъде да се насърчи благоприятната инвестиционна среда и бизнес климата в региона чрез преки и активни делови контакти и мрежи.

От страна на държавата домакин – България, Министерството на икономиката и Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия са съорганизатори на бизнес форума, съпътстващ Срещата на върха на държавните глави.

Имаме удоволствието да Ви информираме, че регистрацията за онлайн участие във форума е отворена на следния линк:

https://meeting15.com/en/join-event/the-ministry-of-economy-of-the-republic-of-bulgaria-bsmepa-bdb-amcham-bulgaria-three-seas-sofia-summit-and-business-forum/2510

Бизнес форумът ще предостави отлични възможности за запознаване на участниците с най-актуалните пазарни тенденции в специализираните панели (енергетика, транспорт, иновации и цифровизация), както и да научат повече за функционирането на Инвестиционния фонд на Инициативата „Три морета“ и изискванията към представяните към фонда проекти.

Онлайн платформата на инициативата също така предоставя възможности за онлайн осъществяване на преки контакти и провеждане на онлайн бизнес срещи между всички регистрирани участници.

Споделете