Loading...

Покана за участие в CONNEXT 2020 на 27-28 февруари 2020 г. в MiCo Изложбен център Милано

CONNEXT е иновативно изложение с фокус към създаване на национални и международни партньорства. Фирмите участници са поканени да представят своята дейност, да обменят идеи и добри практики, както и да изградят нови партньорства. Събитието е разделено на четири основни тематични цикъла: Интелигентна фабрика, Устойчиво развитие, Градове на бъдещето, Човекът в центъра на прогреса, а акцентът е поставен върху новите технологии и дигитализацията. Фирмите ще имат възможност да се срещнат с най-добрите в сектора, събрани на един форум.

CONNEXT е не само изложение на бизнеса, то е платформа за нови контакти и включва предварително организирани и целеви В2В, конференции, тематични семинари, workshop и speed pitching. Чрез дигитална платформа Marketplace по време на събитието, както и през цялата година италиански и чуждестранни предприятия, ще могат да обменят контакти, информация и да положат основите на партньорски отношения.

Българските фирми могат да участват безплатно, като се регистрират на следния линк: https://connext.confindustria.it/2020/account?e&piano=85&estero&locale=en

Подробности за събитието и секторите, които ще бъдат представени, се съдържат в приложената презентация на български и английски език.

За допълнителна информация – Конфиндустрия България, телефон: 02/4500012 или e-mail: segreteria@confindustriabulgaria.bg

Конфиндустрияр е водеща в Италия асоциация на производствени и фирми за услуги, с доброволно членство на 220 асоциации и повече от 150,000 фирми с различна големина, даващи работа на общо 5,438,513 служители.

Споделете