Loading...

Предстоящ семинар за запознаване с възможностите на електронния портал “Достъп до пазари” (Access to Markets)

На 28 април 2021г. от 9 до 13 часа (българско време) ще се състои дистанционен семинар, които има за цел запознаване с възможностите и практическото използване на електронния портал „Достъп до пазари“ (Access2Markets), съдържащ информация за условията за износ/внос в множество трети страни и Европейския съюз.

Семинарът ще се проведе на български език и е предназначен преди всичко за българските бизнес организации и предприятия. Участието е безплатно.

Необходима е предварителна регистрация, която следва да бъде направена на адрес https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/Access2Markets_Workshop_Registration_210428

Преди семинара, на регистрираните лица ще бъде изпратен линк за връзка чрез платформата WebEx.

Технически изисквания за осъществяване на достъпа чрез платформата WebEx: наличие на компютър, свързан с Интернет и подходящ браузър.

Считаме, че участието в това събитие ще бъде полезно, както за представители на браншовите организации, така и за всички български компании (особено малки и средни предприятия), които осъществяват или желаят да осъществяват в бъдеще външнотърговска дейност. Препоръчваме всички заинтересовани лица да се регистрират и да участват на семинара.

При необходимост от допълнителна информация, моля не се колебайте да се свържете с нас на следния адрес trade-instruments@mi.government.bg.

Кратка информация за съдържанието на електронния портал “Достъп до пазари” (Access to Markets) е публикувана ТУК.

Споделете