Loading...

В София ще се проведе Първото заседание на междуправителствената комисия за икономическо сътрудничество между Република България и Унгария

В София ще бъде проведено Първото заседание на междуправителствената комисия за икономическо сътрудничество между Република България и Унгария. Заседанието ще се проведе под председателството на министъра на икономиката на Република България г-н Емил Караниколов и министърът на външните работи и търговията на Унгария г-н Петер Сиярто.

На 03-ти ноември /петък/ от 11.45 ч. в зала „София“ на Гранд хотел София ще бъде подписан двустранният протокол от Пленарното заседание на Междуправителствената комисия, както и Меморандуми за сътрудничество между ИАНМСП, БАИ и Унгарската Национална Търговска къща.

От 12.00 ч. е предвиден брифинг за медиите, в който участие ще вземат съпредседателите на комисията от българска и от унгарска страна – министър Караниколов и министър Сиярто, както и заместник министър-председателят по икономическата и демографската политика на Република България г-н Валери Симеонов.

Колеги, заповядайте на 03.11.2017г. /петък/ от 11.30 ч. в зала “София“ на Гранд хотел София!

Споделете