Loading...

Зам.-министър Щонова участва в награждаването на „Студент на годината“

Зам.-министър Щонова участва в награждаването на „Студент на годината“

Заместник-министърът на икономиката и индустрията Ирина Щонова участва в церемонията по връчване на наградите в националния конкурс „Студент на годината“.

Ирина Щонова връчи наградата на победителя в категория „Стопански науки“ – Валери Коничева, студент 3 курс в Университета за национално и световно стопанство, специалност ,,Финанси, счетоводство и контрол“.

„Млади хора като вас ни дават увереност за бъдещето на страната“, каза зам.-министър Щонова. Тя добави още, че „България има нужда именно от вас, чиито знания и умения ще допринесат за развитието на икономиката на страната ни“.

Това е ХVI-о издание на Националния конкурс „Студент на годината“. То се организира от Национално представителство на Студентските съвети в Република България. Тази година събитието се провежда под патронажа на президента Румен Радев.

В официалната церемония участваха президентът на Р България Румен Радев, заместник министър-председателят по управление на европейските средства Атанас Пеканов, министърът на правосъдието Крум Зарков, заместник-министри, ректори на висши учебни заведения, представители на дипломатическия корпус у нас и др.

Свързана медия

Споделете