Loading...

Зам.-министър Янко Топалов участва в церемонията по връчване на наградите „Компания на годината“

Зам.-министър Янко Топалов участва в церемонията по връчване на наградите „Компания на годината“

Заместник-министърът на икономиката и индустрията Янко Топалов връчи наградата на победителя в категория „Бизнес партньор на годината“ – „Орбико България“ ЕООД.

„Един от примерите за успешна и устойчива чуждестранна инвестиция в България“. С тези думи зам.-министър Топалов се обърна към победителя в категория „Бизнес партньор на годината“ – „Орбико България“ ЕООД. Той добави още, че те осигуряват работни места за над 800 човека и че полученото отличие е за труда и на всички тях. Наградата бе връчена на Габриела Колева, мениджър „Бизнес развитие“ на компанията.

„Орбико България“ ЕООД е част от Орбико Груп – най-големият дистрибутор в Европа, управляващ целия процес по доставки на територията на 20 страни на континента. Компанията работи на българския пазар от 2003 г.

Събитието се организира от сп. „Business Lady Bulgaria“ за девета поредна година и в него взеха участие заместник-министърът на труда и социалната политика Наталия Ефремова, председателят на УС на Българска търговско-промишлена палата Цветан Симеонов, представители на министерства, изпълнителни агенции, бизнеса, банковия сектор и др.

Споделете