Loading...

Заместник-министър Даниела Везиева ще открие временен офис на Комисията за защита на потребителите в Каварна

Заместник-министърът на икономиката Даниела Везиева ще открие официално временен офис на Комисията за защита на потребителите (КЗП) в Каварна за сезона Лято`2015.

Събитието ще се състои на 26 юни /петък/ от 18.00ч. в Каварна в присъствието на, председателя на КЗП Димитър Маргаритов и Константин Арабаджиев – член на Комисията. Приемната ще функционира на площада пред Община Каварна. В нея в продължение на седмица гражданите ще могат да получат информационни материали за правата си като потребители на стоки и услуги, да се консултират с експерт по конкретен казус, както и да подадат жалба за нарушения в магазини или туристически обекти.

Мястото и периодът на работа на откритата временна приемна на КЗП са избрани във връзка с провеждането на “Каварна рок фест`2015” (26-28 юни), за който се очаква по традиция да пристигнат много хора от цялата страна, включително и от чужбина. През летния сезон за други периоди ще бъдат разкривани временни офиси на контролния орган и в Китен, Царево и Обзор.

Споделете