Loading...

Заместник-министър Любен Петров и пакистанският му колега Омар Хамид Хан ще подпишат Протокол от Първата сесия на българо-пакистанската междуправителствена комисия за икономическо сътрудничество

Първата сесия на българо-пакистанската междуправителствена комисия за икономическо сътрудничество, която заседава на 22 и 23 юни, ще приключи своята работа на 23 юни, вторник, с подписване на двустранни документи. Предвижда се заместник-министърът на икономиката Любен Петров и Омар Хамид Хан, заместник-секретар на Департамента по икономическите въпроси към Министерството на финансите, приходите, икономическите въпроси, статистиката и приватизацията да подпишат Протокол от Първата сесия на българо-пакистанската междуправителствена комисия за икономическо сътрудничество. Останалите документи са Меморандум за разбирателство между Българска агенция за инвестиции и Борда за инвестиции на Пакистан; Меморандум за разбирателство между Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средни предприятия и Агенцията за развитие на малките и средни предприятия на Пакистан; Споразумение за сътрудничество между Българската търговско-промишлена палата и Федерацията на търговско-промишлените палати на Пакистан; Меморандум за сътрудничество между Аграрния университет – Пловдив и Аграрния университет – Файсалабад, Пакистан.

Церемонията по подписването е от 10.00 ч. на 23 юни, вторник, в сградата на Министерство на икономиката на ул. „Славянска“ 8 и е открита за медии.

Споделете