Loading...

Заместник-министър Любен Петров ще посети Бургас

Той ще присъства на откриването на Третия международен инвестиционен форум в Бургас и ще представи пред бизнеса първата процедура по ОПИК „Подобряване на производствения капацитет в МСП“

На 15 май 2015 г. /петък/ от 10.00 ч. в гр. Бургас заместник-министърът на икономиката Любен Петров ще се срещне с бизнеса по повод отварянето на първата процедура за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ „Подобряване на производствения капацитет в МСП“ по одобрената Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020. Информационният ден ще се проведе в залата на Бизнес инкубатор, на ул. „Ал. Батенберг“ 28 от 10.00 часа до 14.00 часа (регистрация: 9.30 – 10.00 ч.) и е открит за всички заинтересовани страни, както и за медии. Допълнителна информация за процедура „Подобряване на производствения капацитет в МСП“ е публикувана на интернет страницата на Управляващия орган: www.opcompetitiveness.bg.

В 11.00 ч. заместник-министър Петров ще посети ЕТ „Дарс-91 – Димитър Събков“ в Бургас, ул. “Стефан Стамболов”, Шоурум Мерцедес. Фирмата успешно е реализирала проект по ОП „Развитие на конкурентоспособността на българската икономика 2007-2014“ по процедура за технологична модернизация в малки и средни предприятия.

В 9.30 ч. същия ден заместник-министър Любен Петров ще бъде гост на Третия международен инвестиционен форум под надслов „Новата икономика на България – Среща на Запада с Изтока”, който ще се проведе на 15 и 16 Май 2015 г. в „Гранд хотел и СПА – Приморец”, гр. Бургас. Организатори на форума са Институт за регионални стратегии, Българо – арабска бизнес асоциация, Българо – руска търговско промишлена палата, Североизточна българско – турска търговско – индустриална камара и Форум за балкански транспорт и инфраструктура.

Споделете