Loading...

Заместник-министър Шотев откри инвестиция за 30 млн. лв. в нов логистичен център

Заместник-министър Шотев откри инвестиция за 30 млн. лв. в нов логистичен център

Заместник-министър Шотев заяви подкрепа за всички представители на бизнеса, за реализацията на повече инвестиционни проекти, за разкриването на нови работни места и за осигуряването на по-добра и по-предсказуема среда за българските и чуждестранните фирми. За Министерството на икономиката и индустрията е изключително важно да се гарантира предвидимост и да се окаже подкрепа в осигуряването на необходимите ресурси, така че компаниите да се развиват успешно, да отварят нови пазари и да добавят стойност към своите производства.

Заместник-министър Шотев откри инвестиция за 30 млн. лв. в нов логистичен център„Днес ЗОРА е гарант за качество и това, което виждаме в момента, е резултат от труда на всички вас“. Това каза заместник-министърът на икономиката и индустрията Ивайло Шотев на откриването на новия логистичен и административен център на търговска верига ЗОРА. Направената инвестиция в Индустриален парк София-Божурище е на стойност от 30 млн. лв., а общата площ е в размер на 23 хил. кв. м.

Новият логистичен парк ще даде възможност на ЗОРА да увеличи капацитета и ефективността си и да гарантира по-добро обслужване на своите клиенти. Реализираният център е първият етап на инвестицията. Предвижда се изграждане на още една складова част и фотоволтаична централа.

Споделете