Loading...

Събития

Общо намерени: 5

Космическа стратегия на ЕС за сигурност и отбрана

Европейската комисия и Върховният представител на Съюза по въпросите на външните работи и политика на сигурността разработиха съвместно първата Космическа стратегия на ЕС за сигурност и отбрана.

Прочети повече

Европейска конференция на тема „Иновации в отбраната: Постигане на конкурентно предимство на пазара и на бойното поле ”, 20 април 2023 г., Прага, Чешка република

Европейската комисия съвместно с Асоциацията на индустрията по отбрана и сигурност на Чешката република организират Европейска конференция в Прага на тема „Иновации в отбраната: Постигане на конкурентно предимство на пазара и на бойното поле‟.

Прочети повече

Европейска конференция на тема „Технологии с двойна употреба 2022: Киберсигурност и цифрови приложения в областта на отбраната“, 17-18 ноември 2022 г., Малага, Испания

Европейската комисия съвместно с Агенцията за иновации и развитие на Андалусия (IDEA) организират конференция на тема „Технологии с двойна употреба 2022: Киберсигурност и цифрови приложения в областта на отбраната“.

Прочети повече

Информационен ден по въпросите на Европейския фонд за отбрана, 30 юни – 1 юли 2022 г., Брюксел, Белгия

В периода 30 юни – 1 юли 2022 г. Главна дирекция “Отбранителна индустрия и Космос” към Европейската комисия организира Информационен ден по въпроси, свързани с Работната програма на Европейския фонд за отбрана (EDF) за 2022 г.

Прочети повече

Информационен ден по въпросите на Европейския фонд за отбрана, 15-17 септември 2021 г., Брюксел, Белгия

В периода 15 – 17 септември 2021 г. се проведе виртуален Информационен ден по актуални теми и въпроси, свързани с Европейския фонд за отбрана (EDF).

Прочети повече