Loading...

Събития

Общо намерени: 5

Национален информационен ден по въпросите на Европейския фонд за отбрана 2023

На 23 май 2023 г. Министерството на икономиката и индустрията организира Национален информационен ден по въпросите на Европейския фонд за отбрана 2023.

Прочети повече

Информационен ден по въпросите на Европейския фонд за отбрана, организиран от Европейската комисия, 28 – 29 юни 2023 г., Брюксел, Белгия

В периода 28 – 29 юни 2023 г. Главна дирекция “Отбранителна индустрия и Космос” към Европейската комисия организира Информационен ден по въпросите на Европейския фонд за отбрана (EDF).

Прочети повече

Космическа стратегия на ЕС за сигурност и отбрана

Европейската комисия и Върховният представител на Съюза по въпросите на външните работи и политика на сигурността разработиха съвместно първата Космическа стратегия на ЕС за сигурност и отбрана.

Прочети повече

Европейска конференция на тема „Иновации в отбраната: Постигане на конкурентно предимство на пазара и на бойното поле ”, 20 април 2023 г., Прага, Чешка република

Европейската комисия съвместно с Асоциацията на индустрията по отбрана и сигурност на Чешката република организират Европейска конференция в Прага на тема „Иновации в отбраната: Постигане на конкурентно предимство на пазара и на бойното поле‟.

Прочети повече

Европейска конференция на тема „Технологии с двойна употреба 2022: Киберсигурност и цифрови приложения в областта на отбраната“, 17-18 ноември 2022 г., Малага, Испания

Европейската комисия съвместно с Агенцията за иновации и развитие на Андалусия (IDEA) организират конференция на тема „Технологии с двойна употреба 2022: Киберсигурност и цифрови приложения в областта на отбраната“.

Прочети повече