Loading...

Новини и събития

Общо намерени: 5

Информационен ден на Европейския фонд за отбрана, 28-29 май 2024 г., Брюксел, Белгия

На 28 и 29 май 2024 г. в Брюксел, Белгия Европейската комисия организира информационен ден и срещи за установяване на професионални контакти (присъствено или онлайн) относно поканите за представяне на проектните предложения за 2024 г. на Европейския фонд за отбрана (EDF).

Прочети повече

Конкурс за избор на проектни предложения, организиран от Сухопътните войски на САЩ (U.S. Army xTech International Competition)

По програма The Army xTech Program на Сухопътните войски на САЩ ще се проведе конкурс, чиято цел е иновативни компании (МСП, стартъпи и др.) от цял свят, академични и/или научно-изследователски центрове да представят своите идеи и виждания в следните 3 области:

Прочети повече

Национален информационен ден по въпросите на Европейския фонд за отбрана 2024

На 15 май 2024 г. Министерството на икономиката и индустрията организира Национален информационен ден по въпросите на Европейския фонд за отбрана 2024 с участието на представител на Главна Дирекция „Отбранителна индустрия и космос“ на Европейската комисия. Събитието ще се проведе в зала The Venue, сграда „Инкубатор“, София Тех Парк от 9 до 15 часа.

Прочети повече

Европейската комисия публикува Работната програма на Европейския фонд за отбрана (EDF) за 2024 г.

Работната програма на Европейския фонд за отбрана (EDF) за 2024 г. е публикувана на интернет страницата на DG DEFIS на Европейската комисия, заедно с информация за Mногогодишната перспектива.

Прочети повече

Международни индустриални конференции и изложения в областта на сигурността и отбраната

Информация за предстоящи международни прояви в сферата на сигурността и отбраната

Прочети повече