Loading...

Кръгла маса с малките и средните предприятия за отбелязване на четвъртата годишнина от временното прилагане на Всеобхватното икономическо и търговско споразумение между ЕС и Канада, 21 септември 2021г.

Европейската комисия, в сътрудничество с Търговската камара на Европейския съюз в Канада (EUCCAN), организира кръгла маса за малките и средните предприятия (МСП), за отбелязване на четвъртата годишнина от временното прилагане на Всеобхватното икономическо и търговско споразумение между ЕС и Канада (ВИТС). Виртуалното събитие ще се проведе на 21 септември 2021г. от 16:00 ч. българско време (15:00 ЦЕВ).

Събитието е насочено към МСП, които имат интерес за навлизане на канадския пазар или искат да разширят своя бизнес в Канада. Основната цел на кръглата маса е запознаване с възможностите, създадени от ВИТС, получаване на практическа информация от експерти за използване на съществуващите ресурси, както и обмяна на опит с други европейски компании, използващи ВИТС. Поканата е отправедна и до институциите, участващи в насърчаването на търговията, както и търговските асоциации, представляващи МСП, заинтересовани от развитието и интернационализацията на бизнеса.

За повече информация и регистрация, използвайте този линк. Крайният срок за регистрация е 17 септември 2021г.

Споделете